PasiastyOgon
Moderator
Macie jakieś zachcianki? 
Mi się marzą pyszne kiszone śledzie z lokalnego sklepiku osiedlowego
chyba podjadę po drodze do przedszkola
Mi się marzą pyszne kiszone śledzie z lokalnego sklepiku osiedlowego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Unie brak, ale bardzo smakowała mi jarzynowa sałatka w sobotę. Dobrze że było to w gościach bo zjadłabym całąMacie jakieś zachcianki?
Mi się marzą pyszne kiszone śledzie z lokalnego sklepiku osiedlowegochyba podjadę po drodze do przedszkola
![]()
Mogłabym jeść słoniuteńkie frytki z mc na śniadanie obiad i kolacjeMacie jakieś zachcianki?
Mi się marzą pyszne kiszone śledzie z lokalnego sklepiku osiedlowegochyba podjadę po drodze do przedszkola
![]()
Miałam tak w ciąży z córkąMogłabym jeść słoniuteńkie frytki z mc na śniadanie obiad i kolacjewszystko inne powoduje mdłości i ogólne odrzucenie od jedzenia
Ja mam ciągle ruch przy dzieciachDziewczyny powiedzcie mi proszę czy ćwiczycie coś? Zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży starałam się ćwiczyć conajmniej 3 razy w tygodniu, pilnowałam kroków i byłam raczej aktywna. Teraz trochę się boję trenować.Nie chcę zrobić czegoś źle, niepotrzebnie panikuję. Mam jakąś apkę dla mam i są tam niby dozwolone w ciąży ćwiczenia. Jak to wygląda u Was?
Ja też się ruszam i w pracy i w domu i chodzę na spacery (choć pogoda chwilowo marna), ale chciałabym więcej, tylko nie chce zrobić czegoś źle…Ja mam ciągle ruch przy dzieciachI brak czasu na jakieś typowe ćwiczenia... A szkoda.
Słone podobno na chłopakaMacie jakieś zachcianki?
![]()
Póki co mamy 1 chłopaka i 2 dziewczyny. Więc byłoby po równo gdyby teraz był chłopakSłone podobno na chłopakaJa mam na stoliku na stałe czekoladę i tak jem po kawałku raz na jakiś czas
![]()