• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Ja mam trójkę. Nie boję się reakcji, bo obracamy się głównie w rodzinach wielodzietnych, które z obrazem kreowanym w mediach nie mają nic wspólnego. To rodziny pełne miłości, zaangażowania, troski i radości. Ludzie normalnie mieszkają, pracują, jeżdżą na wakacje.
Pewnie, że tak! W ogóle dla mnie totalnie niezrozumiałe jest ocenianie rodziny przez pryzmat ilości dzieci. Można mieć jedno i je zaniedbywać a można mieć pięcioro i spędzać fajnie razem czas 🙂

reklama
Pewnie, że tak! W ogóle dla mnie totalnie niezrozumiałe jest ocenianie rodziny przez pryzmat ilości dzieci. Można mieć jedno i je zaniedbywać a można mieć pięcioro i spędzać fajnie razem czas 🙂
To całkowita prawda. Wszystko zależy głównie od priorytetów, jakimi kierują się rodzice. Ja jestem jedynakiem, mam super rodziców, kocham ich, ale jak tak się czasami zastanawiam, to według mnie oni mnie "rozpieszczali" dla świętego spokoju 😅 Pewnie po to, żebym nie była kłopotem. Ja z moimi dziećmi spędzam mnóstwo czasu, chodzę na randki 1x1, znajduję czas na wszystko, a moja mama ze mną nie robiła prawie nic 🙂↕️

To całkowita prawda. Wszystko zależy głównie od priorytetów, jakimi kierują się rodzice. Ja jestem jedynakiem, mam super rodziców, kocham ich, ale jak tak się czasami zastanawiam, to według mnie oni mnie "rozpieszczali" dla świętego spokoju 😅 Pewnie po to, żebym nie była kłopotem. Ja z moimi dziećmi spędzam mnóstwo czasu, chodzę na randki 1x1, znajduję czas na wszystko, a moja mama ze mną nie robiła prawie nic 🙂↕️
To u nas dzieci w domu była trójka, może stąd to marzenie, żeby też mieć trójkę 😄 Ja jestem najstarsza, mam dwie młodsze siostry 🙂

Czekamy na info i fotko 😃
Wszystko wygląda git, maluch skakał i machał nogami 🥰 Było 2,5h obsuwy, myślałam, że jajo zniose na poczekalni ale ostatecznie było warto czekać dla tych widoków. Prenatalne będę miała 2.06, a następna wizyta 9.06.

Załączniki

• IMG_0286.jpeg
    IMG_0286.jpeg
    68,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry