• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Czy dostaliście wiadomość od Ani z linkiem do wątku prywatnego ?

Ja nie
Nie było mnie niestety w 8 tygodniu serduszko przestało bić 😭 Szpital zabieg łyżeczkowania i pustka .

Bardzo mi przykro 😞🫂

Ja prenatalnych jeszcze nie umawiałam.
05.05 zapisałam się do ginekologa żeby zobaczyć, czy wszystko ok i wtedy potwierdził bijące serduszko, a moja gin mam 19.05.
Ostatnie dni, to dramat i będę prosiła na pewno o receptę na tabletki na mdłości🙈 ledwo funkcjonuje.

reklama
No myślę że tak. Może poczekajmy do niedzieli, może ktoś się jeszcze przywita :)
Tak liczę że odezwie się też @Ajelonek , @lola40 @Cinnamon Girl napiszcie co u Was bo slad po was zaginął
Hej, u mnie wszystko ok, tylko samopoczucie beznadziejne. Tzn. do południa spoko, ale popołudniami już tylko myślę kiedy do spania. Dochodzą wyrzuty sumienia bo nie mam za dużo siły na zabawę z córką po przedszkolu. Albo nudności albo jakaś taka niestrawność. No już czekam bardzo na prenatalne, mam je 25.05.

Hej, u mnie wszystko ok, tylko samopoczucie beznadziejne. Tzn. do południa spoko, ale popołudniami już tylko myślę kiedy do spania. Dochodzą wyrzuty sumienia bo nie mam za dużo siły na zabawę z córką po przedszkolu. Albo nudności albo jakaś taka niestrawność. No już czekam bardzo na prenatalne, mam je 25.05.
A to ja z kolei niezbyt funkcjonuję z rana i jakoś wieczorem lekko wraca mi energia, ale to kąpiel i spanko 😂

Dobra dziewczyny, ja wam uzupełniłam tą listę, więc w razie czego służę pomocą.
Aczkolwiek ja się nie pisze na moderatora bo średnio mi to idzie czasowo.
@amanda2903 potrzebuje jakiegoś terminu z OM by wpisać taki plus minus jakiś termin

Tam jak ktoś pisał że wizyte ma za tydzień, to nie uzupełniałam bo nie wiedziałam czy tydzień równo, czy po prostu w przyszłym tygodniu, łatwiej jak piszecie po prostu jakieś konkrety.
Hej, sorki, byłam w szpitalu i nie miałam głowy żeby wchodzić w wątek 🙈 termin z OM i z USG mam na 20.12 🤗 już zabieram się za nadrabianie zaległych postów 😁

reklama
a ja jestem przeziębiona kolejny raz 😢 i tak właśnie myślę, że jakoś nudności nie mam już tylko brzuch duży, że spodnie ciążowe już założyłam. W związku z tym martwię się, czy wszystko ok a wizyta dopiero 21.05

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry