Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Norma jest do 2,5 wiec jest okej!u mnie przeziernosc 2,1 -chyba za duzo co ??
BPD 25,00
FHR 166/MIN
nic z tego nie rozumiem
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Eeeee, to tylko ja nic nie czuję?![]()
Ja tez nic nie czuje![]()
Lux - ja ruchy czulam dopiero w 19 tc dziecko musi miec okolo 10-15 cm zeby czuc ruchy wczesniej tzn. Jak ma okolo 5 cm to jest absolutnie nie mozliwe
Gratulacje! Zazdroszczę dziewuszki. No to ja znając życie będę miała drugiego chłopca...U mnie wszystko ok prawdopodobnie druga dziewczynkausg prenatalne 14 czerwca
Super, że wszystko ok i wciąż chłopiec tak jak chciałaś.Jestem po prenatalnych! Maluch 6cm, dalej zostaje facetem. Kość nosowa obecna, przezierność karku 1,50mm. Wszystko super! Ryzyko trisomii 21 1:6000, 13 1:8000, 13 1:200000 wg usgSerducho 166 uderzeń i chłopak, więc oby to tętno, o którym tyle pisałyśmy było mitem!
pappa niestety też musiałam zrobić, bo się okazało, że jak skierowanie to na komplet. jak coś będzie nie tak, to zadzwonią, jak wszystko ok to odbiorę na połówkowych.
Może następnym razem uda nam się spotkać w większym gronie w takim razie.Antiope dziękuję za dobre słowo i wiarę w to, że będzie dobrze.
Co do spotkania to jutro akurat mam ortodontkę i nie dam rady![]()
u mnie przeziernosc 2,1 -chyba za duzo co ??
BPD 25,00
FHR 166/MIN
nic z tego nie rozumiem
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom