Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, gratulacje. To mam Ci tego chłopca już na liście wpisać?To ja też po wizycie. Udało się zrobić od razu usg genetyczne. Na 70% chłopak!!! Ale fajnie się trafilo - córka za 2 tyg roczek skończy także będą jak bliźniaki hehe Zobacz załącznik 760633
![]()
WpiszSuper, gratulacje. To mam Ci tego chłopca już na liście wpisać?
Czarownica, a dlaczego ja Ciebie nie mam na liście. Napisz mi proszę dane na pw, to Cię dodam: imię, wiek, miejscowość, termin porodu, imię córci (jeśli już wiecie)
A jakoś nie chciałam się wpisywać bo ja nawet nie wiem gdzie jest ta listaSuper, gratulacje. To mam Ci tego chłopca już na liście wpisać?
Czarownica, a dlaczego ja Ciebie nie mam na liście. Napisz mi proszę dane na pw, to Cię dodam: imię, wiek, miejscowość, termin porodu, imię córci (jeśli już wiecie)
Możesz, możeszA jakoś nie chciałam się wpisywać bo ja nawet nie wiem gdzie jest ta listazresztą bałam się ale chyba po dzisiejszym badaniu juz mogę. .. [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom