Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój robi mi co wizytę, mam co dwa tyg, ale to ze względu na plamienia.O kurcze, czy tylko mój lekarz robi USG na każdej wizycie? Inna sprawa, że ja mam je teraz dość rzadko, bo 1 x m-cu, więc może dlatego lekarz chce podejrzeć malucha...
Kochana, ja teraz chodze na nfz i nie mam robionego usg, i nawet sie z tego ciesze, bo mialam dopiero co prenatalne, niedlugo prenatalne polowkowe, a usg niby nie szkodzi a jednak dziewczyny pisaly ze to jednak niebtakie zdrowe dla dzidziusia wiec sie ciesze ze nawet nie mam ciagle tego usg. Wazne jest tetno i ruchy, dzidzius juz jest i to wiem i mi wystarcza ta swiadomosc. A na prenatalne polowkowe ide tylko przez wzglad na ta nerke dzidziusia zobaczyc co sie z tym dzieje.O kurcze, czy tylko mój lekarz robi USG na każdej wizycie? Inna sprawa, że ja mam je teraz dość rzadko, bo 1 x m-cu, więc może dlatego lekarz chce podejrzeć malucha...