Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ja nie lubię gorzkiej czekolady, a tu ostatnio musiałam taką zjeść, bo taką miałam ochotę. Chyba organizm domaga się magnezuNo to jak skurcze to magnez, magnez, magnez. Albo gorzka czekolada. Albo i to i to![]()
Super wieści. Gratulacje udanej wizyty.Ja po wizycie. U mnie wszystko OK, nie było USG ale przez chwilkę posłuchał serduszka - wychodzi tętno ok 150. Cisnienie mi zbadał, wyszło bardzo niskie 95/65 a mierzył na stojąco no i z biegu prawie weszłam do niego. Mam brać magnez bo mnie czasem skurcze w nogach łapią.
Za 3-5 tygodni do zrobienia USG połówkowe.
W pl też miałam problemy z przelknieciem glukozy.Ja tez po wizycie . W 3tygodnie kilogram wiecej mam! Badania w miare ok. Mam skierowamie na GluKOZE! OJ musze sie nastawic nieznosze
Jeszcze masz czas, bo to w 20-którymś tygodniu się robi. I wcale nie jest takie obrzydliwe, mnie ta glukoza nawet smakowałaA to jest jakieś badanie z obciążeniem, że coś tam łykacie? Ja nie miałam takiego badania... a powinnam? Czy to dopiero w którymś tyg się robi?