Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie widzęEkspertki od nubów, udało mi się zrobić fotkę zdjęcia z usg z 12 tc ale ja tam nuba nie widzę jedynie kawałek pępowiny. Pozostaje chyba czekać do 27 lipca na połówkowe![]()
![]()
płci niestety jeszcze nie znam, liczę na to na następnej wizycie, tylko jak ja wytrzymam miesiąc czasu
już bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku Hej dziewczyny. Byłam na wizycie i mam powód do ulgi i zadowolenia- z szyjką jest już lepiej. lekarz powiedział, że odkąd jestem w domu to widać znaczną poprawępłci niestety jeszcze nie znam, liczę na to na następnej wizycie, tylko jak ja wytrzymam miesiąc czasu
już bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
![]()
Super, że z szyjką lepiej i wizyta udana.Hej dziewczyny. Byłam na wizycie i mam powód do ulgi i zadowolenia- z szyjką jest już lepiej. lekarz powiedział, że odkąd jestem w domu to widać znaczną poprawępłci niestety jeszcze nie znam, liczę na to na następnej wizycie, tylko jak ja wytrzymam miesiąc czasu
już bym chciała wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
![]()