K
Krasnal77
Gość
A oto telefonista Leon!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje kochana!!!Mój Leon pozostaje wciąż Leonem [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170] ma 12 cm i jak go podglądywaliśmy to miał tak rączkę jakby przez telefon gadał....) ruchliwy, aż lekarz zdziwiony, że go nie czuję.... Siusiak był
mam nadzieję, że nie zniknie
![]()
![]()
SuperHej dziewczęta ! A ja dzisiaj z nowina !jestem od 3 dni na urlopie i oczywiście jak na złość zaczęły się jakieś niepokojące bóle z okolicach podbrzusza, spojenia łonowego, taki stały ból. Nie myśląc długo pojechaliśmy do najbliższego gabinetu, żeby sprawdzić czy z maluszkiem wszystko ok, no i pomimo najważniejszej kwestii, że dzidzia ma się dobrze, wszystko prawidlowo rozwija się otrzymałam informacje, ze będzie wymarzona dziewuszka!
(na 99%) mój M jak wyszliśmy to skakał ze szczęścia
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Super, gratuluję!Hej dziewczęta ! A ja dzisiaj z nowina !jestem od 3 dni na urlopie i oczywiście jak na złość zaczęły się jakieś niepokojące bóle z okolicach podbrzusza, spojenia łonowego, taki stały ból. Nie myśląc długo pojechaliśmy do najbliższego gabinetu, żeby sprawdzić czy z maluszkiem wszystko ok, no i pomimo najważniejszej kwestii, że dzidzia ma się dobrze, wszystko prawidlowo rozwija się otrzymałam informacje, ze będzie wymarzona dziewuszka!
(na 99%) mój M jak wyszliśmy to skakał ze szczęścia
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka