reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
A przy nieregularnych miesiączkach to jak wyznaczają? Albo jak ktoś zaszedł karmiąc?
Szczerze nie mam pojęcia. Ja tylko raz pytalam go w pierwszym trymestrze czy po usg nie zmienia sie daty porodu bo mala była mniejsza o tydz a on na to ze zawsze z om sie wpisuje. I wez badz madra:D zreszta ja pod tym wzgledem jestem dziwna. Nawet karmiac dużo i często mialam regularne miesiaczki. Co 28 dni. Po zabiegu lyzeczkowania to samo. Jak w zegarku po 28 dniach.

A przy nieregularnych miesiączkach to jak wyznaczają? Albo jak ktoś zaszedł karmiąc?
To ja wg nich bym już tuliła bobasa bo wg om to mam wrzesień [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Eli pewnie inni lekarze koryguja jesli jest taka sytuacja jak u Ciebie. Czasami mi sie wydaje ze ten moj lekarz jest na prawde do d... Jesli byłabym jeszcze raz w ciazy to juz nie bede do niego chodzic.

Ksad trzymam kciuki zeby Ci sie udało urodzic tak jak chcesz :)

reklama
Antiope - ja właśnie nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia nie mam pojęcia było około 4-5 razy ale wówczas to był 4 miesiąc staran i nie przykladalam do tego wagi a pozatym miałam strasznie chora Nadie 3 wirusy w jednym miesiącu i w ogóle o tym nie myslalam.Wczesniej wszystko ladnie zapisywałam wiec bym wiedziała.Pamietam tylko ze było w lany poniedziałek hehe reszte nie pamiętam dat.Było i przed świetami jak i po.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry