No to mamy tą samąP. Olimpia. Będziemy się dzielić? Kogo Ty wybrałaś? Bo Antiope wiem, że ma inną.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to mamy tą samąP. Olimpia. Będziemy się dzielić? Kogo Ty wybrałaś? Bo Antiope wiem, że ma inną.
A ktory to jest tydzien u Ciebie? Mocno zaciskam za was kciuki!!! Dobrze, ze jestes w szpitalu, beda Cie mieli na oku w razie czego, trzymaj sie tam z Szymonkiem!!!!!!Hej. Jestem w szpitalu. Mam poltora cm rozwarcia i skurcze co jakis czas. Rano ktg wyszlo zle i lekarz wyslal mnie do szpitala. Jak przyjechalam do szpitala to siwy dym normalnie, bo od razu usg, badanie, ktg a dopiero później papiery itd. Ktg w szpitalu wyszlo ciut lepiej ale mnie obserwuja na razie. Dostalam znowu sterydy i kroplowke bo zapisywaly sie skurcze na ktg.
Mały waży 2700 g i wszystko z nim ok.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Jestem w szpitalu. Mam poltora cm rozwarcia i skurcze co jakis czas. Rano ktg wyszlo zle i lekarz wyslal mnie do szpitala. Jak przyjechalam do szpitala to siwy dym normalnie, bo od razu usg, badanie, ktg a dopiero później papiery itd. Ktg w szpitalu wyszlo ciut lepiej ale mnie obserwuja na razie. Dostalam znowu sterydy i kroplowke bo zapisywaly sie skurcze na ktg.
Tak, na ktg tetno spadalo. Lekarz chyba ze 4 razy byl przy mnie bo go pielegniarka ciagle wolala i w koncu mowi zeby mnie odpiac bo i tak do szpitala mnie skieruje.. no i w szpitalu tylko przeczytali na skierowaniu ze zly zapis ktg i od razu wszystkie badania. Pod ktg chyba z godzine lezalam, to ktg wyszlo lepiej niz tamto ale jeszcze nie calkiem dobrze. Na usg przeplywy ok, dzidzius ma sie dobrze jest duzy wiec nie ma sie co martwic. Jeszcze mi pare badan zrobia, podadza druga dawke sterydu i poobserwuja. Jak bedzie dobrze to pojde do domu, a jak cos bedzie nie tak to rozwiążą ciążę tak wiec czekam co dalej.3maj się tam dzielnie. I Szymek jest już na tyle duży że spokojnie da sobie radę poza Twoim brzuszkiem. Więc o tyle możesz odetchnąć. A w szpitalu przynajmniej będziesz pod stałym monitoringiem i nie będziesz się w domu sama stresowała.
A co to znaczy że ktg wyszło Ci złe? Za niskie tętno maluszka?
Trzymajcie się. Na pewno będzie wszystko dobrze [emoji9]Hej. Jestem w szpitalu. Mam poltora cm rozwarcia i skurcze co jakis czas. Rano ktg wyszlo zle i lekarz wyslal mnie do szpitala. Jak przyjechalam do szpitala to siwy dym normalnie, bo od razu usg, badanie, ktg a dopiero później papiery itd. Ktg w szpitalu wyszlo ciut lepiej ale mnie obserwuja na razie. Dostalam znowu sterydy i kroplowke bo zapisywaly sie skurcze na ktg.
Tak, na ktg tetno spadalo. Lekarz chyba ze 4 razy byl przy mnie bo go pielegniarka ciagle wolala i w koncu mowi zeby mnie odpiac bo i tak do szpitala mnie skieruje.. no i w szpitalu tylko przeczytali na skierowaniu ze zly zapis ktg i od razu wszystkie badania. Pod ktg chyba z godzine lezalam, to ktg wyszlo lepiej niz tamto ale jeszcze nie calkiem dobrze. Na usg przeplywy ok, dzidzius ma sie dobrze jest duzy wiec nie ma sie co martwic. Jeszcze mi pare badan zrobia, podadza druga dawke sterydu i poobserwuja. Jak bedzie dobrze to pojde do domu, a jak cos bedzie nie tak to rozwiążą ciążę tak wiec czekam co dalej.