Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melduję się i jaPo usg i wizycie . Jest wszystko ok
przezierność w normie, serducho i krążenie krwi w normie, rączki , nóżki na swoim miejscu tak jak trzewia. Dzidzia ma prawie 7 cm, więc kawał człowieka. Wybaczcie, że nie wrzucam zdjęcia , ale ile razy próbuję wrzucić coś z tel to mi tego nie dodaje i musi M. na to zerknąć...
Dziękuję za kciuki, gratuluję udanych wizyti za resztę trzymam kciuki
![]()

Niedaleko mojej miejscowosci jest doktorek co mu nie zalezy na kasie i za prenatalne 100 zl bierze. Pelny profesjonalizm, gabinet duzy, super wyposazony, i badanie prenatalne plus 4d w cenie. Polowkowe robi za 150 zl. W tym roku wiec znow sie tam umawiam [emoji4]Szłaś z własną płytą?Byłaś prywatnie u gin? Bo ja się zastanawiam nad nagraniem dzieciątka jutro
tylko nie wiem czy warto i czy mnie czasem nie skasuje dodatkowo za to... chociaż właściwie jeśli już mam wybulić 360 zł. to mógłby mi darować dodatkowe koszta
![]()
Wez ze soba butelke wody. Jak cos to sie napijesz [emoji6]gratuluje wszystkim zbiorczo. przede mna jeszcze ten stres za 6 dni
ponawiam pytanie: czy to regula ze sie usg przez brzuch robi na pelnym pecherzu? bo ja tylko ginekologiczne mialam do tej pory i nie wiem a nie chce generycznego zawalic
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge