reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

aOla - a po co Ci napisy - siądziesz ze słowniczkiem i juz ;) ;) żart - napisy są też na stronce - napisy.org

Wandzia a co powiesz na wczorajszy odcinek ostatni????? i nie chciałabym być nudna i wogóle - bo wczoraj juz tyle słów padło na ten temat - ale naprawde ciężko nie pomyślec ze na końu tego tunelu będzie - Chuck Norris!!!!
I jeszcze - ładnego masz klocuszka (odezwała sie matka 5.5 kg chłopczyka), ale sie ciesze ze nam tak dzieciątka ładnie przybierają - jeszcze zeby wszystkie zdrowe były ::) ::) ::)

reklama
Moskito - ;D ;D ;D ;D ;D no na pewno tam siedzi.... i malo tego, jak juz tam wejda, to na pewno nie zdaza go zobaczyc bo ich kopnie z polobrotu ;D ;D ;D
No niezle nam maluszki przybieraja - oby tak dalej... no ale co sie dziwic - moja Paulinka np to non stop na cycku wisi - teraz wlasnie tez... po polgodzinnej drzemce obudzila sie z wielkim rykiem ze glodna ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A tak wogóle to zauważyłam że Zdenka to mało pisała - nie to co Moskitka ;D ;D ;D ;D ;D
Teraz zauważyłam ze mi wcięło Komarka - gdzież on??????????????????/

hej mamusie i skarbusie...
mam strasznie ciezka noc za soba, po kapieli Ada poszla ladnie spac o 21, obudzila sie o 00.15 i koniec spania, placze przy odkladaniu do lozeczka, ciagle glodna, nie spalam prawie w ogole..jestem nieprzytomna pomino kawy, oczywiscie jak juz ja wypilam to moje dziecko padlo...zalamka...moje kochanie nie moze dojechac do domu bo mu bus zamarzl normalnie dramatyczny poczatek dnia..musze sie przespac  :(
Wanda to bardzo duzo wazy klocus !! super..wszystkie wasze dzieciaczki waza spoo, moja Ada byla wazona tylko 2 razy bo w poniedzialek polozna nie dojechala mowiac, ze sprzet jej zamarzl  ::) za pierwszym razem Adus miala niedowage  :-[ ale za drugim juz sie poprawila przybierajac 420gr ale i tak wazyla tylko 3350 w tydzien no i od tamtej pory nie wiem i boje sie, ze ma niedowage....  :-[
Patrycja pisz czesciej co u Was bo sie za Toba stesknilam i brakuje Ciebie tutaj  :) :) oczywiscie rozumiem, ze rodzinka i musisz spedzic z Nimi te ostatnie chwile, pozdrowienia dla Was wszystkich i caluski dla Atreiiusa  :)
Pamciu musze zamontowac spacerowke i to sprawdzic i wtedy napisze ale skalaniam sie ku teorii, ze sa jednakowo wywrotne jak czterokolowce, poza tym te wozeczki maja te swoj ciezar i nie tak latwo mysle o takie wypadki..
Olu udanych zakupow  ;) walka lozeczkowa wciaz trwa i sie nie poddaje i dziwie sie sobie ale pomimo najwiekszego zmeczenia w nocy i braku swiadomosci  ;) dalej nosilam i kladlam do lozeczka chyba z 200 razy..trzymajcie kciuki za ma cierpliwosc w walce z godna jakze uparta przeciwniczka  :) :)

joeey no obysmy sie zalapaly ::)

bylismy wczoraj na szczepieniu - nie bylo tak zle, spodziewalam sie wiekszego placzu. Za to niespodzianka - Stas wazy 5200. Co do ulewan to lekarka zalecila podawanie na noc mleka zageszczonego, ktore dluzej siedzi w brzuszku Bebilon AR albo wpuszczanie do mojego mleka sciagnietego do butelki Nutritionu, dzieki temu dziecko sie bardziej najada i dluzej spi.

Pamciaw chyba Cie widzialam na TVN Style w zajawce tego programu - to juz w sobote ??? Napisz czy to bylas Ty, ledwo Cie poznalam, bo w krotkich wloskach chyba ???

Jak tak czytam wasze kłopoty o spaniu w łózeczkach to myslę że mam szczescie , ale ja tak jak mówiłam tak zrobiłam mały ma swój pokój , swoje łózeczko i tam spi od pierwszej nocki, dostaje po kapieli butlę mleka , odbija mu sie i do łóżeczka trochę sobie pogada ;D i zasypia prędzej czy póxniej , jeszcze nie miałam takiej sytuacji zeby nie chciał spać.tfu tfu tfu

Wanda domnie też dzwoniła babka z Torunia że mam do nich na szczepienie przyjechać bo w bydzi juz nie ma, pytałam o to pobranie krwi, to jest przy 4, 5 szczepieniu szczepionka jest 6w1 tzn taka podstawowa + pneumokoki+ monokoki czy jakos tam, koszt dojazdu do i z Torunia pokrywa firma która prowadzi ten program promocyjny, babka przyśle mi formularz zgody którą sie podpisuje przystępując do programu to będe wiedziała co i jak mysle ze jak ty rozważasz przyjazdy z Poznania do bydzi na szczepienia to do Torunia mogę ja jeździć ;D

Ja sie na becikowe nie łapię bo zarobki przekroczone tzn wiecej niz magiczne 504 zyli :D

Didi zdrówka dla małegobydgoszczaka coby nie chorował ;D

didi Cyprys tez nie za bardzo z cycka chce.tzn.je ale szarpie cyca i co jakis czas puszcza,placze,denerwuje sie.To chyba przez ten zapchany nosek.

z tym becikowym to sie chyba nigdy nie wyjasni!!co chwile cos innego gadaja!

no i wykupilam ten antybiotyk jest on w zawiesinie..zadzwonilam do lekarza tak jak kazal  gdyby sie cos zmienilo i opisalam mu jak wyglada zachowanie malefo i ze mial 37,2..no i powiedzial ze jednak podamy mu ten lek..chociaz temp. nie byla wysoka ale juz pomaluu zacvzyna sie cos dziac..no ale oczywiscie Piotrek jest przeciwny abym dala malemu to lekarstwo i mowi ze mamy poczekac jeszcze 2 dni..ale na co ja mam czekac az maly wyladuje mi w szpitalu..

juz nie wiem co mam robic czekac czy nie....mi serce podpowiada ze nie mam czekac i dac mu ta zawiesine..

reklama
Donia - no to ja czekam na to co i jak z ty szczepieniem... A jakim cudem oni pokrywaja koszt transportu - bo to mnie strasznie zaciekawilo ??? Mam im stan licznika podac i spalanie auta to mi tyle benzyny kupia czy jak hehehehe :)
i nie bardzo zrozumialam z tym pobieraniem krwi - jest przy czwartym i piatym szczepieniu pobierana tak ??? no ale to i tak dodatkowe klucie no nie ??? I jak, zdecydowalas sie ??? bo ja juz raczej sie nastawiam na niejechanie - zreszta ta sprawe mamy z Pawlem omowic w ten weekend - bo tak przez teklefon to sie nie da gadac na takie wazne tematy...

Do góry