• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja sie tylko witam i od razuuciekam bo jakas padnieta jestem.

Wieczorkiem bylismy na dlugim spacerze polaczonym z kolacja w restauracji na ktora nas zaprosili meza brat z zona bo ich corcia jutro koczy rok i chcieli to uczcic. A w niedziele robia imrezke z tej okazji na prawie 30 osob :szok::szok::szok:. Ale pojedlismy :tak::tak:, pycha byla kolacyjka (a wlasciwie pozny obiad bo to dania obiadowe jedlismy) i jeszcze na deserek zjadlysmy szarlotke na cieplo z lodami i bita smietana. Pycha. Na szczescie auto zostalo pod domem i poszlismy pieszo wiec w drodze powrotnej (ponad 2 km) troszke tego spalilam.

Jutro wybieram sie do Wawy na zakupy jakies ciuszki dla mamusi tatusi i synka na lato trzeba kupic.

Daszka potwierdzam ze fajny ten pingwinek. Nasz sie bardzo cieszy jak nim zakrecimy w kolko na podlodze bo on tak wtedy lata jak szalony w kolko i spiewa. Jak bede siedziec to sami bede w niego walic zeb gral i dzwieki wydawal.

Milego wieczorka i dobrej nocki zycze. Do jutra.

magdalenka no dobrze juz dobrzeeee...wybaczam :) a wiesz ze dzieki nowej funcji na NK dowiedzialam sie ze pula i viki dodaly komentarz do zdjec dodyZ?? a do naszych nic!! normalnie to ze nam tutaj mowia ze dzieci sliczne to kit!!
kasiu Gajutek mi opowiadal ze kazalas im skladac dlugopisy i roznosic ulotki a wyplate skitrałas i nawet Olis nie widzial a jak Marcel sie upominal to podobno nie dostal obiadu!!

ja nawet na zlosc wszystkim a w szczegolnosci tym co pisza komentarze innym, wstawilam kolejne zdjecie :))
magdalenka ja sie nie potrafie dlugo gniewac na swoja pupilke!!

Weekend sie zaczal, a tu nocnych markow nie ma!;-) Eee, a wlasciwie, to bym sie dziwila, jakby ktorac wstawala w sobote o 5 rano:-)

No to i ja sie pojde polozyc spac, ale ze u Was juz 17 maja, to rowniez NAJSERDECZNIEJSZE PIECIOMIESIECZNICOWE ZYCZENIA DLA ADASIA I ERYCZKA !!!! Gorace buziaczki dla obu "panow"!!!!:-)

reklama
Witajcie!!!:-)

hej, hej...Pryzybela...chyba juz Cię nie ma-buziaki:tak::tak::-)

Magdalenka to powiadasz, że jednym sie należy a innym nie....hmmmm:-p
A do S. nie będę nic pisała...heheh:-pbo mam nadzieję, że tylko literki się jej pomyliły:crazy:

A mój Dziubek szaleje z zabawkami, krzyczy...tak fajnie wesoło w domu od rana:tak:

A no i buziaki dla Eryczka i Adasia:-):tak:dziewczyny no chyba dzisiaj to się odezwiecie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry