• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
joanna ten link do picassy oraz bbcode suwaczka do podpisu wrzuć: u góry masz na różowo szybkie menu, kliknij na to a potem rozwiną ci sie opcje, i kliknij na edytuj podpis. wchodzisz i tam w okienko podpisu wklejasz ten bb code oaz link di picassy i dajesz pod spodem zapisz i tyle;-)

witam sie z rana.

życzonka dla solenizantów dzisieszych i wczorajszych

i spadam bo Darucha na kolanach juz sie wkurza, to tyle bylam:crazy:

Dzień dobry
buzki.gif

STO LAT ADASIU I ERYCZKU! DUZA BUZKA !!

A Wszystkim Miłego dnia !!

kasiu Gajutek mi opowiadal ze kazalas im skladac dlugopisy i roznosic ulotki a wyplate skitrałas i nawet Olis nie widzial a jak Marcel sie upominal to podobno nie dostal obiadu!!

Że co???:szok::szok::szok: A On mi nic nie powiedział, pewnie Go ciotka zastraszyła:no:;-)

Buziaki dla naszych 5-cio miesięcznych mężczyzn czyli Adasia i Eryczka

Dzień dobry Wam Mamuśki

nikt tu za mną nie tesknił:-(:no::no2::hmm::huh::oo2::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:
ale powiem wam dzień dobry...nie bede mściwa...i fochem nie rzuce...

echhh u mnie dobrze, w domu sielanka..bajka i wogóle bosko..tylko Pablo daje troche popalic. jeden dzien ma super humor a na drugiego wrzask od rana do wieczora...no i noce co druga płaczliwa..ale znamy przyczyne..zęby:angry:

juz mogłyby wszystkie sie przebic a mam wrazenie( nie wiem czy to mozliwe) ze idą mu 4 zeby na raz na dole...co najmniej wszystkie juz widac pod dziąsełkami:tak:

poza tym to mam chwile bo valdi pojechał z damianem na zawody tzn moje zdolne dziecko znow wygrało eliminacje i reprezentuje szkole na zawodach zorganizowanych przez policje i inną szkole a zawody na temat bezpieczenstwa - teoria i zawody sprawnosciowe.tak ze trzymajcie kciuki za mojego przystojniaka:tak:

a po południu grilujemy u teściów...mało mi sie to podoba no ale co zrobic...trzeba odbębnic wizyte...

a no i wszystkiego naj dla solenizantow dzisiejszych i sprzed kilku dni, wiec buziale dla wiktora, oliwki adasia i eryczka...mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam bo cieżko bylo przedostac sie przez te wszystkie zapiosane stronice:wściekła/y:
powinni otworzyc fabryke i wszystkie was zatrudnic do pisania..niezlą kapuche byscie miały haha

no ok ide zmywac brwi bo jakis czas temu nałozyłam sobie henne wiec zebym nie straszyła jak kruk -czas na mnie...

witajcie laseczki
buziaczki dla naszych dwóch solenzantów buzi buzi
ja tak dzisiaj na czerwono bo tak jakos mi fajnie ze wekend a sie jeszcze nie chwaliłam ze w srode jedziemy na tydzien do moej siory do Wawy ale se odpoczne:-D:-D:-D:-D:-D tylko jak ja bez was wytrzymam?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry