• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki oczywiście ze tesniłysmy, ale nie chciałyśmy sie upominac wiedząc ze masz przyjemniejsze zajecia niz siedzenie na bb :tak::tak::tak:
GRATULACJE dla Damina!

Dokładnie!!!:tak:
Czasem i Magda ma racje....heheh:-p

A mi sie nudziiiiiii.....wszystko w domku porobiłam, Dziubek śpi....Jak się obudzi to cos zje i pójdziemy na spacerek....Mój mąż na zajęciach ze studentami-choć pewnie większośc to "obleśnie" studentki...hehe:-D

kasiu Gajutek mi opowiadal ze kazalas im skladac dlugopisy i roznosic ulotki a wyplate skitrałas i nawet Olis nie widzial a jak Marcel sie upominal to podobno nie dostal obiadu!!

No i tu Cię mam;-):-p Przecież sama napisałaś, że biednego Gajutka do domu nie wpuściłaś to jak Ci powiedziała?;-)A na obiad to Marcelek już był w domku:tak: A tak wogóle to jeszcze biednemu Gajutkowi konto w komórce musiałam doładować, bo mi się skarżyła, że chce z Darusią porozmawiać, a nie ma z czego, bo mama nie chce jej komórki doładować :-p;-) ;-)Więc doładowałam, ale nie wiem o czym tam dziewczyny gadały, fakt, że rozmowa trwała ponad godzinę i chyba na coś tam się zmawiały :tak:

A tak wogóle to witam wszystkie Mamuśki i Dzidziuśki :-)
U nas jak narazie pochmurno i chyba przez to Młodemu humor się popsuł :baffled:

Viki jakże tak możesz myśleć, że nie tęskniłyśmy?? Po prostu dałyśmy Wam czas, żebyście się sobą nacieszyli :tak::tak::tak:

Wszystkiego co najlepsze dla Adasia i Eryczka :-)
(a swoją drogą ich mamusie mogłyby dać znać co u nich słychać, bo jakaś cisza nastała)

Miłego dzionka dla Was wszystkich :-)

Sylwia nie krzycz nie krzycz juz sie melduje.

U nas dzis upal, zar sie z nieba leje normalnie. Ciekawe jak jutro bo jutro u nas za domkiem meza brat robi 1 urodziny corci. Zeby tylko nie padalo bo sie imprezka nie uda bo oni sobie grilla zapranowali.

Buziaki dla Adasia i Eryczka.

Jutrzenka nie chcę Cię straszyć ale na jutro zapowiadali załamanie się pogody. Deszcz i burze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

U nas dziś też skwar okropny. Tadeuszek leżał w ogródku w samym body z krótkim rękawkiem:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry