• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

melduje sie i ja
u nas tylko sie chmurzyło ale nie byłam na spacerku bo T przyjechał z pracy i wzioł mała na spacerek a mama se odpoczywała:tak::tak::tak:
KASIU ty powiedz temu swojemu ze jak dalej bedzie cie wkurzał i psuł ci humor to my z nim porzadek zrobimy, jak tam wszystkie wpadniemy to on zobaczy co razem potrafimy niech ma sie na bacznosci boziolki dla ciebie i oliska:-):-)

dobra laski pozdrawiam was wszystkie i do poniedziałku buziaki

reklama
Żeby on mnie tylko wkurzał to by było ok.... Ale on zachowuje się jak burak... Gdybym tylko miała jakieś środki finansowe i sama bym zarabiała to już dzisiaj bym się z tego pierd...nika wyniosła. Na szczęście teraz sobie poszedł w cholerę, nawet nie wiem gdzie, a na karcie okrągłe 0 mam, więc nawet nie zadzwonię. Zresztą pewnie i tak by nie odebrał. Coraz częściej się noszę z zamiarem wyprowadzki i w końcu nie wytrzymam. Tylko k...wa miłością Młodego nie wyżywię...
Dobrze, że chociaż Oliś już śpi to przynajmniej moich łez nie widzi...

kacha a nie masz zasilkow na Oliska?? bo nawet ja dostaje :)) wprawdzie malo bo to zalezy od dochodow wspolych jesli podasz partnera a jak mieszkasz sama albo samotnie wychowujesz dziecko to wiem ze moja koleaznka brala kolo 70 tygodniowo plus te 18 co kazdy dostaje. a jak znajdziesz sobie mieszkanie to dostaniesz dotacje.
oczywiscie nie namawiam do wyprowadzki :))

Stefanka, mam, ale wszystko idzie na Tomka konto :baffled: Do tej pory nie wrócił czub do domu i niech nie wraca... Niech sobie siedzi tam gdzie jest, przynajmniej jest cisza i spokój w domu. Ma lekkiego pecha, bo zostawił w domu swój portfel z kartami i je zarekwiruje;-) Pewnie poszedł gdzieś w cholerę do kolegów i przy wódeczce im się zwierza jaką to ma wredną babę... Jutro pewnie z podkulonym ogonem wróci, ale ja mam to w d... Będę go traktować jak powietrze, bo szkoda języka tępić.
Młody śpi, a ja się nudzę, widno jeszcze u nas jest, więc nawet się nie kładę, bo i tak wiem, że nie usnę...

kasia no to blad bo powinnas miec na swoje konto kaske :)) a ja dzis caly dzien w lozku prawie i dalej mi sie chce spac!! a za co sie tak wkurzasz na T ??
co ja widze?? sylwia i ewelina sie chowaja po forum!! moze sie panie laskawie odezwa??

Wkurzam się bo miał iść rano do stowarzyszenia polskiego, wrócił po 4 godzinach narąbany... Spotkał jakiegoś kolegę i trafiła się okazja :baffled: Później posiedział trochę w domu, coś tam sobie brzęczał pod nosem, aż w końcu poszedł na górę i się uwalił na łóżko. Powiedziałam mu, żeby poszedł do innego pokoju, bo Młody nie będzie jego oparów wdychał. Rąbnął focha, że może wogóle wyjść z domu, więc powiedziałam mu: nara... Jak wyszedł tak do tej pory nie wrócił, ale może w sumie to dobrze, bo pewnie poszedł gdzieś się zalać do kolegów i opowiadać jaką to ma wredną babę. Przynajmniej mam spokój w domu, bo narąbany facet to poj...ny facet.

aaa no to wszystko jasne :)) moze on uwaza ze w sobote nalezy mu sie rozrywka?? ehh kasia ty go jutro do pionu ustaw!! bo dzis pewnie wroci ale nie bedzie mial sily rozmawiac :))

Mało mu rozrywki?? Prawie co tydzień gdzieś chodzimy w weekendy. Jak dla mnie to niech lepiej nie wraca, bo pewnie się uwali na łóżku jak panisko, ja się już nie zmieszczę, a poza tym będzie strasznie chrapał:baffled: Niech sobie siedzi tam gdzie jest, a ze mną jutro nie będzie miał łatwo. Po prostu będę go jak powietrze traktować, słowo przepraszam jest dla mnie g... warte, a jak jeszcze do tego kwiatki przyniesie to mu je wiadomo gdzie wsadzę ;-)
Idę się chyba zaraz położę, bo przez debila nocy nie będę zarywać, a z rana znowu zbudzą mnie radosne okrzyki Olisia :tak::-)

reklama
witam

Ja wczoraj miałam już pierwsze jazdy gdyby nie to że plac manewrowy był zamknięty a instruktor nie miał kluczy do nowej kłódki to bym nie wyjechała na miasto a tu jajko niespodzianka i byłam już na mieście :-):-):-)

Nikomu krzywdy swoją jazdą nie zrobiłam ani nie obtarłam żadnego innego samochodu :-):-) ale byłam tak ze stresowana że jak chciała mi instruktor poprawić tor jazdy łapiąc kierownice to w tym momencie ja ją tak mocno trzymałam że nie mógł jej ruszyć;-) mój samochód do jazdy ma tak czuły i wysoki pedał hamulcu że go dotknę a samochód mi dęba stawał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry