Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wyobrazam sobie, ze moglabym nie pisac doktoratu - wszystko juz zaplanowane i zaakceptowane. Ale tez zdaje sobie sprawe, ze to moze bedzie musialo troche poczekac. Zaczelyscie juz stosowac krem na rozstepy?? Dzis ogladalam rozne i na opakowaniach zazwyczaj jest napisane, ze dopiero od 4 miesiaca.Juz mi lepiejbylismy na rowerach - balam sie, ze bedzie mnie brzuch bolec, ale bylo calkiem w porzadku. No i wmusilam w siebie salatke
Nie wyobrazam sobie, ze moglabym nie pisac doktoratu - wszystko juz zaplanowane i zaakceptowane. Ale tez zdaje sobie sprawe, ze to moze bedzie musialo troche poczekac. Zaczelyscie juz stosowac krem na rozstepy?? Dzis ogladalam rozne i na opakowaniach zazwyczaj jest napisane, ze dopiero od 4 miesiaca.
, ale potem póki maluszek jest mały to jeszcze można sporo zrobić przy nim, ja spokojnie pisałam artykuły, opracowywałam dane, sajgon zaczął się jak zrobił się mobilny, bo na takiego malucha już trzeba uważać, wszędzie wejdzie, a u takiego 2 latka to jeszcze dochodzi bunt, właściwie nie ma szans zrobić przy nim za bardzo coś innego, a o skupieniu się na nauce to można pomarzyć, ale jak masz możliwość że ktoś się dzieckiem zajmie to ok, koleżanka twierdzi że potem jak już skończy 4 lata to jest latwiej bo taki maluch już świetnie sobie radzi bez rodziców i jest bardzo wyrozumiały
ale jakos tego nie zrobły;-)
Pocieszcie! Ze przy takich sytuacjach rodzą sie zdrowe dzieci.