reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A czy Wy wiecie że ja Was cały czas podgląduję:-p:-p:-p:-p
Tylko nie chce mi się pisac:no: bo głowa dalej boli:-(

Chciałybyście miec takie?????
stopy-354-OBRAZKY.PL.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
witam i przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobic tego co naklikałyście:blink:

u nas jakos leci....pablo juz nie ma temperatury, wysypka mu tez dziś zeszła ale humor wciaż ten sam i drze sie od rana do wieczora:-(..padam juz na twarz...i najgorsze jest to ze nie wiem dlaczego on tak płacze i marudzi:-( a dziś to plakał nawet na rękach jak sie go nosiło..a o polezeniu w lezaczku czy zabawia w lozeczku nie bylo mowy....
tak ze nie mam za wesoło i czekam z niecierpliwościa na lepsze dni....

grzechotka co do zakupu domu..to narazie się rozglądamy...ale mysle ze to kwestia 2/3 lat. tu na romanowie buduje się osiedle i sa juz zapisy no i chyba się zdecydujemy..ale narazie porównujemy ceny///

wszystkiego naj dla kaji i lukiego:-):-):-)

a my dzis bylismy na usg bioderek, widac juz jądro kostnienia wiec kolejne kontrole nie sa potrzebne:tak::-)

poza tym mija juz 5 tygodni jak valdi jest w domu...w związku z tym zaczynam przygotowywac się psychicznie ze za dokładnie 9 dni wyjeżdża na statek... no ale bede praktycznie sama z pawłem przez ten czas bo damian ma zorganizowane całe wakacje poza domem.no a w czwartek moj syn konczy 1 klase:szok: kurcze jak ten rok zleciał..jeszcze niedawno martwiłam sie jak on sobie poradzi w szkole a tu juz koniec roku szkolnego...

sciskam was ciepło i zycze milej nocy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry