reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A co to ,wszystkie dziewczynki na wakacjach? To wracajcie szybko, bo strasznie sie tu pusto zrobilo:tak:
Mialam wlasnie dzisiaj miec wizyte u gina ale w sobote zadzwonili i przelozyli mi ja o tydzien:-( Troche sie wkurzylam, bo liczylismy, ze zobaczymy jak sobie mieszka nasze malenstwo, a tu trzeba czekac dluzej... Ale trudno, na szczescie czas szybko leci i mam nadzieje ze tym razem nic nie wyskoczy:-)

reklama
Ale wyskoczylam z tym postem, ze nikogo nie ma... Ale wiecie co? Na innej przegladarce mialam probemy z zalogowaniem sie a strona glowna zatrzymala mi sie na 122 stronie( i dalej zadnego wiecej postu nie bylo:-( ), stad to nieporozumienie:tak: A teraz otworzylam sobie BB przez Opere i narazie dziala:) I oby tak dalej...

Oj jak ja marzę o wakacjach i urlopie...
Jak narazie mogę sobie tylko pomarzyć ;)
Nawet jeszcze nie wiem na kiedy urlop sobie brać, zresztą po co go brać jak i tak bym w domu siedziała ;-)

ja niestety nie wiem, ostatnio prawie nikt tu nie zaglada..hmmm

co do wakacji, to moje sa takie ze musze sie uczyc bo sesje przelozylam...ble

Witajcie.
Ja zaglądam tu codziennie, ale niestety mam kiepskie samopoczucie i nie mam siły napisać nawet kilku słów. :crazy: Wróciły mi mdłości, zgaga i ciągłe zmęczenie.
A tak poza tym jest ok, widzę, że brzuszek mi rośnie:-D.
Pozdrawiam Was gorąco ;-)

biedna jesteś dotaZ. Ale mam nadzieję że już nie długo mdłości Ci przejdą bo reszta to dopiero za około pół roku:tak: Dawaj nam znać tylko że jest ok byśmy się nie martwiły.

Ufff, Dota to widzę, że nie jestem sama ;-)
U mnie właśnie dopiero zaczęły się mdłości, zgaga i ciągłe zmęczenie, a w pierwszych tygodniach ciąży nie miałam żadnych dolegliwości...
To chyba także wpływ tej głupiej pogody niestety :(

reklama
Czesc Dziewczyny :)
Jak sie macie? dotaZ wspolczuje i jestem z Toba :tak:
Wczoraj wrocilam do pracy ale nie mialam neta,a dzis pierwsze co zrobilam to zajrzalam tutaj... Jejku :szok: ile Wy napisalyscie! Jakos w polsce nie mialam czasu usiasc do komputera,wolalam ten czas spedzic inaczej. A dzis szok ile czytania.

Widze ze sa nowe dziewczyny... Witam wszystkie!

Ataata swietna robota z tym watkiem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry