reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Magalenka – w krzesełku nie podobało mu się że było „drewniane (u Ciebie ten problem chyba odpada), duże, niewygodne i kojarzyło mu się z jedzeniem, a to był straszny niejadek. Jedyna rzecz jaka była w nim fajna to że się rozkładało”
Sylwia a kiedy jedziecie to może się zobaczymy na promie (wiem że małe szanse,ale my 4 lipiec o 22 z Dover )
Wiecie co z tym przeklinaniem to moja kuzynka miałą tak: Jej córcia zaczynała łaśnie mówić i poszli do kawiarni, a tu dziecko zaczęło sobie pod nosem , a potem coraz głośniej „k…wa, k..wa k…wa” a oni przeklinali tylko w sytuacjach krytycznych… niezbyt często
Ewedja - no To trzymajcie się w czasie podróży i wyszalej się kochana. Jak już będziesz miała jak to się odezwij , bo będziemy tęsknić! Fajne włoski! I te zielone oczęta… i tez mi kogoś przypominasz
Grzechotka – ja prawie nie karmiłąm piersią, a pokarm kropelkami leciał jeszcze do piątego miesiąca, nic nie robiłam i przeszło. Na pewno nie masuj piersi, no chyba że jakiś stan zapalny się zrobi (odpukać)
Monia – powodzenia z pracą,a z urlopem jakoś się ułoży, nie martw się Az tak bardzo
Kasia - nie wiedziałam ze to już w poniedziałek, ale to dobrze że będzie szybciej. A ty może weź coś na uspokojenie, no bo nie wyrobisz ciągle na stresie
Wszystkiego najlepszego dla Pabla i Kubusia!!!
a u nas dzień minął, amły śpi, ale bąki puszcza przez sen no i płacze co jakiś czas przez brzuszek. Na truskawki nie pojechaliśmy, bo czasu było za mało, a ważniejsze było żeby kupić pieluchy dla Jasia;-). muszę sie sprężyć i nadrobić ze zdjęciami i jakieś wstawić, bo Wy sie chalicie swoimi maluszkami, a ja ciągle nie wyrabiam z Picassą... Lecę spać, DOBRANOC

reklama
D Z I E Ń D O B R Y ! ! ! :-):-):-)

Witam mamusie!
U nas nocka ok. Julia obudziła się na jedzonko dopiero o 4.15 :-) super!!!
Teraz się kitrasi koło mnie na łóżku... :-D
Moje kochane Słoneczko!
Życzę udanej soboty! :-):-):-);-);-);-):tak::tak::tak:

Ewedja udanej podróży i czekamy na Ciebie z powrotem:tak:
A ja się czuję jak idź stąd i nie wracaj... Nie dość, że psycha do bani to jeszcze chyba z nerwów bolą mnie wszystkie mięśnie i kręci mi się we łbie. Moje Słoneczko jeszcze śpi, a ja się tłukę bezmyślnie po domu i na nic nie mam siły.

Jak to mówią Teletubisiee: hejo!!!!:-D

ale dużo stron z wczoraj.....:baffled:kurcze odzwyczaiłam sie juz ....potem poczytam...heheh:-D

U nas dziś bardzo wietrznie...mam nadzieję, że nie bedzie padało dzis u Wałęsów impreza....tak więc ma byc ładnie! chociaż z tego co widze porozkładali w całym ogrodzie pełno namiotów.....;-)

Ale wczoraj był mecz!!!! tylko,że zasnęłam....prze końcówką i nie widziałam karnych:-pA macie faworytów? kto bedzie w finale?....pewnie Holandia-pięknie by było i te szwaby pi......e, no zobaczymy:tak:

Moc buziaków dla Kubusia i Pablo!!!! Wszystkiego co najlepsze chłopaki:tak::-)
Viki co tam u Was?

Dziubek śpi, czekam na Krzysia i trzeba jechać na sobotnie zakupy....
to co? ..miłej soboty ciotki:-p

Dobry dzień...jak nie dobry, to go zmień :-);-)

Ewedja...jeszcze raz wszystkiego dobrego i wracaj do nas szybko!

Kasia wyluzuj ;-);-);-) masz silnego dzielnego faceta i chyba nie chcesz go zarazić swoim samopoczuciem ?!

Daszka :-) skoro był niejadek to pewnie żadnego krzesełka by nie polubił...a akurat miał takie jak miał :-)
a to nasze ma na stoliku klapkę, którą sie otwiera i jest przystosowana do przyłączania klocków - taki bajer :-)

Paula super że Ci Jula tak śpicznie śpi (tfu tfu - żeby nie zapeszyć! )

U nas nocka niezła ( w porównaniu z ostatnimi - rewela )
W sumie wstaliśmy 7.15 w bardzo dobrych humorach
Teraz mój Pisklak śpi
A ja zarażona przez kogoś ;-) robię fasolkę po bretońsku

Madzia to rób tą fasolkę i podeślij mi troszkę bo ja mam taką ochotą, a zrobić pierdoła nie umiem... :baffled::baffled::baffled:

Kacha! Uszy do góry :-D:-D:-D będzie dobrze!!!

Dota, nadrabiaj, nadrabiaj!!! U mnie tez pogoda do bani... Pochmurno i chłodno!!!! :baffled:

reklama

48.gif

Panienka dla Pawełka i Kubusia. Wkońcu są już prawie dorośli:tak:

Jestem dziś z siebie dumna ... :zawstydzona/y: ... he ... byłam w pracy, po pracy zrobiłam duże zakupy, w domu sprzątnęłam łazienkę i kuchnię, ugotowałam z Wiktorkiem botwinkę i bigosik ... aaaaa pranie jeszcze zrobiłam, i nawet na spacerek z synusiem zdążyłam iść !!!! :szok::szok::-);-)
Ha ... i właśnie pedicure sobie skończyłam robić i na BB zaglądnęłam ... niesamowite ile rzeczy dziś zrobiłam !!! :rofl2::happy2:

Monia to Ty taka wielofunkcyjna dziołcha jesteś:-):-) Tylko mężowi pozazdrościc:-)

Stefcia - Ł widział puzle w TESCO, ale tylko alfabet i cyferki, może u Ciebie też będą, daj znać jakby nie było:tak:

U nas też są. Ja mam właśnie takie cyferki:-):-)

Sylwia a kiedy jedziecie to może się zobaczymy na promie (wiem że małe szanse,ale my 4 lipiec o 22 z Dover )

Wiesz co, ja lecę sama samolotem a R dojedzie do mnie po tygodniu:tak: I on ma prom 5lipca o 16:-p

Kasia kurcze jak bym mogła to sama wzięłabym trochę Twojego stresu na siebie:-)

Ewedja choc już pewnie tego nie zobaczysz
ytrrhhhhtl9.jpg

Do góry