reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

U nas Tadeuszek już od kilku dni tak stoi w pozycji do raczkowania i próbuje rozgryźć jak poruszyć nóżkami i rączkami żeby ruszyć. I czasem uda mu się to zrobić ale jak podeprze się głową. No i wydaje mi się, że on nie będzie raczkował na zgiętych nóżkach bo już teraz w tej pozycji je prostuje:confused::confused::confused: A raz nawet udało mu się samemu usiąść ale było to przez przypadek. No ale zawsze to coś;-);-);-);-)

reklama
Dota gratulujemy postępu:tak::-) u nas pupa dalej na podłodze:-p i nie zapowiada się żeby poszła do góry:crazy: ale to chyba rodzinne bo kuzyn Marcela ma 9,5miesiąca i nie raczkuje tylko pełza po całym domu:szok: Siostra przynajmniej ma podłogę wypolerowaną:-p

Grzechotka i jak Kubuś?? Poprawiło mu się???

Joanna dużo dla męża zostawiłam:-p:-p Ja wyjadę a on niech się z tym męczy:-p

przypuszczam że to po szczepieniu a dokładnie po pnemokokach bo często dzieci po nich gorączkują ale temperatura już spadła i teraz ma 36,8 tak więc dobra mierzę mu co jakieś 2 h teraz śpi zobaczymy wieczorem

ale na party nie pójdę bo jak go znowu złapie to R juz całkiem nie będzie wiedział co robic i będę musiała do domu na sygnale przybywac szkoda bo się nastawiłam:baffled:

a Kuba dzis podobo uniusł się na kolankach i rączkach ale ja nie widziałam lale R widział ciekawe czy ,mamie pokarze :-D z siedzeniem jeszcze też musi poćwiczyć bo ochyla się do przodu i bach na paszczę
a dziś jak mu sie polepszyło to tak się chichrał zze skalpela jak skakał na głos normalnie pękałam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D
i cwaniaczek siedział w leżaczku a obok stał stołeczek a n a stołeczku jego butelka z piciem to się przekręcił i zaczął sobie przysuwać ten stołeczek bo nie mógł butelki dosiegnąć ale biedaczkowi się wywócił ten stołeczek
kurcze jaki on jest sprytny już a jeszcze niedawno leżał i oczkami tylko na prawo i lewo:-D:-D:-D:-D

Grzechotka cieszę się że Kubie się poprawiło:tak::-)

A widziałyście tę nową funkcję na naszej klasie????? Pokazuje kto ostatnio zaglądał na profil:-):-) Choc w sumie nie wiem czy to jest takie fajne bo po pierwsze primo nie można zaglądac na profil kogoś w ukryciu przed tą osobą:-p a po drugie ultimo można się dowiedziec że nikt nie zagląda na twój profil, tak jak jest u mnie:-:)-:)-(

U nas dziś napad płaczu. Który trwał 40 min :szok: Chyba coś ją bolało. Dałam jej troszkę Nurofenu i śpi do tej pory od 17.20. Tylko tak wzdycha z nerwów przez sen.

Weroniczka, Tadzio robi tak?:-D:-D:-D

U nas też postępy. Jula potrafi chwilkę usiedzieć sama :-) tak mnie to cieszy... :-):tak:

No a na kolanach i dłoniach spędza prawie cały swój aktywny czas. I jak szybko się przemieszcza... :szok::szok::szok: spryciula... ;-)

reklama
Do góry