reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka może to woda z Władysławowa....cos tu jest z ta wodą, do mnie jak ktos przyjedzie na pare dni, to na drugi,trzeci dzien ma problemy z żołądkiem....

Daszka ja tez cos słyszałam,że do roku włosków się nie obcina...a czemu? pewnie jakis przesąd....To może gumeczki kup:-D

reklama
Daszka ja kołtunki poobcinałam...tylko krzywde dziecku robiły...a w przesądy nie wierzę
Stefanka hop hop...dzięki za odpowiedź ...wszystkim. Już wyprałam...ale na głupim programie pod tytułem "sport" i prały się chyba z pół godzinki i to bardzo powierzchownie się wyprały :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zła jestem.
Jutrzenka u mnie dwie góry na prasowanie czekają...masz ochotę ;-):-p:-p ??
Kasia uściskaj małego złośnika :-)

no własnie teściowa mi coś marudziła o tym że nie wolno obcinać do roku, oczywscie że jakiś przesąd , ale o co w nim chodzi to nie wiem... i chyba spróbuje jutro przed kapaniem coś ciachnać i nic jej nie będe mówić (no chyba że mnie zdanerwuje, co zdarza sie jej coraz częściej) bo nie chcę wysłuchiwać potem jakiś głupot. DObra zadecydowałam hehehe:evil::evil::cool2:

Dziewczynki jaki wy zapracowane jesteście :tak::tak:umnie też czeka coś do zrobienia ale poczeka do jutra:tak::tak:dzisiaj był długi spacer a podrodze to tam kawka to tu i tak zleciało:tak::-p;-)
u mnie oby dwie babki marudziły że się nie obcina:wściekła/y::wściekła/y: a ja i tak obciełam ja ino zrobiły krok za próg :tak:
nie wiem czemu ci nie wchodzą

Halo czy Wy już śpicie??

Mąż posądza mnie o uzależnienie..hmmm...coś w tym jest, więc co by udowodnić że jednak nie...już się pożegnam :-)

Słodko-kolorowych snów !!

A my sobie siedzimy... Zosia usnela ale jak zanioslam ja do lozeczka to nagle sie przebudzila :)

Co do powrotu do pracy to ja na poczatku chce wrocilc tylko na 3 dni w tygodniu ale boje sie o pierwsze dni :-( No jakos sobie poradzimy...mamy Was :)

Lece usypiac Zoske :tak: Dobranoc

reklama
A ja zaraz dostanę pierd.... Młody cały czas marudzi, co mi się wydaje, że zasnął to zaraz znowu brzęczy. Nawet taka myśl mnie naszła, że może Mu jakiś uraz po szpitalu został i się boi, że jak zaśnie to Go zostawię, bo jak Go usypiałam to potem do domu wracałam.
Macie jakiś sprawdzony sposób na zęby?? Wszelkie żele odpadają, nic u nas nie dają, a z paracetamolem nie mogę przesadzać.

Do góry