reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej, hej!!!!:-)
Aneczka to chyba naprawde mieszkamy w innym Trójmieście...heheheh.....No ale tak juz jest, ze często w mieście jest pochmurno, wietrznie a nad samym morzem błękitne niebo i delikatny wiaterek....gorzej jak jest na odwrót:tak:
My dziś już po plażowaniu....nawet zrobiłam pare fotek...heheheh:-)
Jak jechalismy na plaże to w Oliwie nawet słońca nie było...a na plaży momentalnie zrobiło sie upalnie.....fajne bo mało ludzi było...zreszta same zobaczycie na zdjęciach...plaża pusta....;-)

Zapraszam na zamknięty:-)

Wszystkiego dobrego dla Antosia!!! buzi, buzi......:-):-):-)

reklama
wlasnie wrocilismy z shopingu :) Gajutek jak zwykle nakupowal najwiecej!!!
paula bylam w h&m i widzialam ta hello kitty ale one mi sie okropnie nie podobaja!!!!! ja chce taka jak ty masz!!!!!
aaa to jak nikogo nie ma to przykatuje was zdjeciami :)

Ostatnia edycja:
agata..ciężko mi powiedzieć...mysle ze byłaby juz zainteresowana..kwestia tylko czy 5 minut czy 15... jesli dobrze nie siedzi moze byc tak ze bedzie leciała do przodu.

strasznie duzo kasy to kosztuje!!!! :szok:

Tak nowe strasznie dużo kosztuje, znalazłam właśnie używane za 169zł i jak coś to to używane bym kupiła, a pokazałam to nowe bo więcej fotek było.
A Daria faktycznie nie siedzi jeszcze sama, tzn już coraz lepiej, wystarczy że jest podparta za plecami, bo na boki juz mi tak nie leci.
No niewiem co zrobic, w sumie to 169 to tez troche kasy:dry:

szczerze??? mi się wydaje ze te zabawki narazie to sa na "chwile" dzieci są za małe jeszcze by zająć się czyms na dłużej i powiem ci ze mi byloby szkoda kasy, ale to moje zdanie.
ja wolałabym kupic kilka zabawek za tą cene niz jedną:tak:

ja pamietam np. ze Damian uwielbiał taką farme z chicco , dostal to od mojego brata, naciskalo sie klawisz i wychodzil zwierzak i np pies szczekał, kaczuszka kwakała itp i powiem ci ze damian to uwielbiał...i ja akurat poluje teraz na takie cos.bo tym dziecko bedzie sie tez dluzej bawiło...
powiem ci Agata ze ciezko okreslic, bo moze i daria bylaby zachwycona i chciala tam spedzac kazdą chwile...
ja np juz wiem ze mój paweł to nie usiedzi 5 minut w jednym miejscu.... dlatego mi szkoda byłoby kasy.
ale to moja opinia.nie sugestia;-)

Dzięki dziewczyny, w sumie sama niewiem co robić bo Daria teraz jak jej sie zeby wyrżneły to potrafi bawć sie na siedząco głupią klawiatura od kompa przez dobrą chwile... a na ziemi na z zabawkami to potrafi nawet i 1,5 godz leżeć:szok:..
No niewiem, bo w gre wchodzi jeszcze chodzik z grającym zdejmowalnym pulpitem, krzesełko, albo taki ogródek 3w1 interaktywny...
Kużwa zgłupieć można:wściekła/y:

reklama
Heloł

Ataata jeżeli w tym dziecko podskakuje odbijając się nóżkami to moim zdaniem jest za wcześnie....jeżeli dziecko nie jest gotowe do stawania (tzn samo nie staje) grozi to poważnym skrzywieniem kości u nóg - to w przypadku jeśli dziecku się spodoba i bedzie spedząło wiecej czasu na tym. A na później - to super zabawka :tak::tak:

A ja dzisiaj byłam u siostry wyszalałam się za wszystkie czasy..uff że tez nie mam dośc dzieci :-) chyba otworze przedszkole ;-)

Do góry