Paula21
Grudzień '07
Belka u mnie upał straszny...
Ewelina! Ucałuj Zakiego od nas. Fajnie że się odezwałaś
:-)
Pozdrawiam was serdecznie!!!

Ewelina! Ucałuj Zakiego od nas. Fajnie że się odezwałaś
:-)Pozdrawiam was serdecznie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

maz w domu od czwartku wzial wolne bo miałam miec zabieg i po nim lezec ale przełozyli mi to na 21.07
lekarz powiedział ze jezeli chce miec dzieci jeszcze (przypominam ze mam dopiero 20 lat) to musze sie poddac temu zabiegowi
ile nocy przeryczalam zadnego wsparcia w tym moim mezu 

miał pomagac a sam lezał bo plecy bola, potem przez cala sobote drzwi od auta psuł i naprawiał boze
mała dawała czadu i w nocy i w dzien
ale jak mozna miec pretensje do aniolka jak brzuszek boli i wzdecia choc nic nowego nie dwałam przez cały tydz jesc
dzis na szczescie spala w nocy, raz wstała tylko jesc i dospała do 7
co sie jej bardzo rzadko zdaza 
na szczescie wrocila moja przyjaciołka jedna jedyna najukochansza itp i mam sie do kogo wyzalic i poplakac
bo jakos tak dziwnie mi tu pisac wszytko mam wrazenie ze i tak tego nikt nie czyta
an jesli juz to wynika z tego ze chyba mam depresje :-(

a jaki zabieg jak można spytać???
juz widze jaj bedziemy

. Dzis jak karmilam malego zupka puknelam w dziasla i zastukalo 
. I widac juz malenka perelke. Lewa dolna jedyneczka. HUUURRRAAAA. Pierwsze koty za ploty 
. I w sumie nie zalwazylam jakis znaczaczacych zmian w zachowaniu malego wiec chyba az tak bardzo mu to nie dokuczalo. Ale kupilam dzis zel na wszelki wypadek bo moze zaraz prawa wyjdzie.