kochane grudnioweczki
bardzo mi was brakuje, a ty dostepu do internetu BRAK i mozliwosci wyjscia do kafejki tez nie za wiele bo maz pracuje a moje dziecie nie da mi posiedziec w internecie bo bedzie sie darlo MAMAMAM
i co i nie mam jak z wami popisac a strasznie za wami tesknie
przeczytalam tyle o ile po lebkach bo nie mam za wiele czasu i musze wam powiedziec ze jeszcze moge chodzic bo widze ze zescie sie pytaly

Zaki bardzo dziekuje za zyczonka ale coraz bardziej wydaje mi sie ze musze go wyslac do Prezesa Olisia na wychowanie bo czasami to juz ledwo zyje a on ma nieskonczone sily
tatus tez czasami wymieka a synus caly czas moze sie bawic

dzis w nocy o 4 chodzil sobie w chodziku bo mu sie juz spac nie chcialo a mama oczy na zapalki miala
ZYCZONKA DLA WSZYSTKICH 7 MIESIECZNIAKOW TYCH CO JUZ MIALY URODZINKI I TYCH CO JESZCZE NIE bo nie wiem kiedy znowu na internet sie wybiore
strasznie mi was brakuje dziewszynki i codziennie o was mysle no ale mam nadzieje ze moze w koncu uda nam sie zalozyc tego neta w domu i bede z wami caly czas
Kasiu bardzo sie ciesze ze Olis juz w domku i mam nadzieje ze wszystkie twoje obawy poszly w las i twoj synus teraz ci pokaze jaki to z niego hoirak jest
pozdrawiam was wszystkich serdecznie mamusie i dzieciaczki no dobrze tatusiow tez
kochane jestescie jak zawsze pamietajcie o tym

u nas niesamowite upaly, wychodzimy na dwor tylko wieczorami i temperatura zawsze jest ponad 35 stopni wieczorem wiec w dzien to nawet nie chce myslec
caluski dla wszystkich:-):-):-)