reklama
Paula21
Grudzień '07
Stefanka postaram się... 

Możesz być tego pewna :-);-)

dotaZ
Fanka BB :)
Dobre z tym Licheniem...ja pochodzę z tamtych okolic, no tak mniej więcej i dla mnie to PRZESADA....nie będę rozwijała swojej myśli,bo tylko zepsuje sobie humor....
Ale Jutrzenka fajnie,że mieliście wycieczkę i zdjęcia tez fajne
Diankus Łańcut powiadzasz...mam tam sporą rodzinke, dużo słyszałam o tym miejscu ale jeszcze tam nie byłam
Dzielna Julcia, wkońcu kobietka to lubi duże sklepy;-)
A my jutro jedziemy na wakacje do rodzinki i pozwiedzać....ale mam lenia i pakowanie zostawiam na jutro...hehehhe
Kasia
Ale Jutrzenka fajnie,że mieliście wycieczkę i zdjęcia tez fajne

Diankus Łańcut powiadzasz...mam tam sporą rodzinke, dużo słyszałam o tym miejscu ale jeszcze tam nie byłam

Dzielna Julcia, wkońcu kobietka to lubi duże sklepy;-)
A my jutro jedziemy na wakacje do rodzinki i pozwiedzać....ale mam lenia i pakowanie zostawiam na jutro...hehehhe

Kasia

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Dotka wyjazd sie udal choc nie dokonca miala to byc wycieczka, pojechalismy tam w innym celu, przede wszystkim ze wzgledu na syna mojej siostry.
A gdzie sie wybieracie, na dlugo??
A gdzie sie wybieracie, na dlugo??
Paula21
Grudzień '07
Jutrzenka ważne że pogoda dopisała. No i niech jej cel się dopełni ;-):-)
Dotka pakuj walizy, pakuj... Ja to jestem taka ze już tydzień wcześniej bym miała wszystko naszykowane do spakowania.
Dotka pakuj walizy, pakuj... Ja to jestem taka ze już tydzień wcześniej bym miała wszystko naszykowane do spakowania.

dotaZ
Fanka BB :)
A my to taki pełen spontan...jedziemy na Kaszuby, troche Wielkopolska, no i chcielibysmy odwiedzic nasze miasto studenckie Koszalin.....Także w wiekszości to bedziemy po rodzince jeździc...A ile? na kilka dni do tygodnia ....jeszcze nie wiemy...taki wyjazd bez większych planów.
:-)
:-)
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
dobry wieczór i dobranoc ja tylko na chwilke
STEFCIA TO DLA CIEBIE
komplet niemowlęcy Koliber rozm. 74 (393243788) - Aukcje internetowe Allegro
STEFCIA TO DLA CIEBIE
komplet niemowlęcy Koliber rozm. 74 (393243788) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Viki ja bym chciała ale moje maleństwo nie lubi kawy

Witam po weekendowej nieobecności. Byliśmy przez cały weekend na Śląsku u kuzynostwa. Było superowo

Tylko się nie wyspałam
Ale co tam

Witam po weekendowej nieobecności. Byliśmy przez cały weekend na Śląsku u kuzynostwa. Było superowo