Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dobre z tym Licheniem...ja pochodzę z tamtych okolic, no tak mniej więcej i dla mnie to PRZESADA....nie będę rozwijała swojej myśli,bo tylko zepsuje sobie humor.... Ale Jutrzenka fajnie,że mieliście wycieczkę i zdjęcia tez fajne
Diankus Łańcut powiadzasz...mam tam sporą rodzinke, dużo słyszałam o tym miejscu ale jeszcze tam nie byłam Dzielna Julcia, wkońcu kobietka to lubi duże sklepy;-)
A my jutro jedziemy na wakacje do rodzinki i pozwiedzać....ale mam lenia i pakowanie zostawiam na jutro...hehehhe Kasia
Dotka wyjazd sie udal choc nie dokonca miala to byc wycieczka, pojechalismy tam w innym celu, przede wszystkim ze wzgledu na syna mojej siostry.
A gdzie sie wybieracie, na dlugo??
A my to taki pełen spontan...jedziemy na Kaszuby, troche Wielkopolska, no i chcielibysmy odwiedzic nasze miasto studenckie Koszalin.....Także w wiekszości to bedziemy po rodzince jeździc...A ile? na kilka dni do tygodnia ....jeszcze nie wiemy...taki wyjazd bez większych planów.