reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula super by bylo :) ja tez postaram sie polazic po sklepach bo teraz bede miala wiecej wolnego czasu :)

reklama
Dobre z tym Licheniem...ja pochodzę z tamtych okolic, no tak mniej więcej i dla mnie to PRZESADA....nie będę rozwijała swojej myśli,bo tylko zepsuje sobie humor....
Ale Jutrzenka fajnie,że mieliście wycieczkę i zdjęcia tez fajne:tak:

Diankus Łańcut powiadzasz...mam tam sporą rodzinke, dużo słyszałam o tym miejscu ale jeszcze tam nie byłam:tak:
Dzielna Julcia, wkońcu kobietka to lubi duże sklepy;-)

A my jutro jedziemy na wakacje do rodzinki i pozwiedzać....ale mam lenia i pakowanie zostawiam na jutro...hehehhe:-D
Kasia :-D

Dotka wyjazd sie udal choc nie dokonca miala to byc wycieczka, pojechalismy tam w innym celu, przede wszystkim ze wzgledu na syna mojej siostry.
A gdzie sie wybieracie, na dlugo??

Jutrzenka ważne że pogoda dopisała. No i niech jej cel się dopełni ;-):-)

Dotka pakuj walizy, pakuj... Ja to jestem taka ze już tydzień wcześniej bym miała wszystko naszykowane do spakowania. :-D

A my to taki pełen spontan...jedziemy na Kaszuby, troche Wielkopolska, no i chcielibysmy odwiedzic nasze miasto studenckie Koszalin.....Także w wiekszości to bedziemy po rodzince jeździc...A ile? na kilka dni do tygodnia ....jeszcze nie wiemy...taki wyjazd bez większych planów.

:-)

dota to jak taki spontan to moze wpadniecie do mnie ?? wprawdzie chwilowo pada ale towarzystwo zapewniam :)

reklama
Viki ja bym chciała ale moje maleństwo nie lubi kawy:sorry::sorry:

Witam po weekendowej nieobecności. Byliśmy przez cały weekend na Śląsku u kuzynostwa. Było superowo:tak::tak::tak::tak: Tylko się nie wyspałam:sorry::sorry: Ale co tam:tak::tak:

Do góry