reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o witajcie :) to widze ze nic nowego nie wniose do tego spiacego towarzystwa !! sama dzis chodze zmulona i nic mi nie pomaga!!
ale weroniczka ja bym takie pierozki mrozone nawet zjadla :) niestety zamkneli nam jeden polski sklep a tam mieli mrozonki...ciezkie jest zycie na emigracji...w zwiazku z tym u mnie na obiad pulpety ze sloika pudliszki heheh i ryz a co!! nic mi sie nie chce a to szczyt lenistwa!!

reklama
:)

698129.jpg

viki idz do Gozdzikowej :) a tak na serio to chyba wina cisnienia bo J boli glowa a nigdy go nie boli!
viki dziekuje za piękny komentarz na NK :)

Ostatnia edycja:
U nas też coś chyba z ciśnieniem do bani. Ja chodzę zamulona, Tomek zamulony, tylko Młody dokazuje. Na szczęście bawi się sam i tylko do zabawek nawija :-) Chociaz nie ukrywam, że chciałabym, żeby chociaż na chwilkę poszedł spać to i ja bym sobie kimnęła;-)

A moj maly meteopata zasnal i 18 jak sie tylko burza rozszalala i ulewa byla.

I chyba bedzie drugi zabek bo strasznie pcha raczki do buzi i pojekuje przy tym. Kupilam Dentinox Gel i mu posparowalam, moze pomoze.

U mnie dzis ogorkowa na obiad a na kolacje hamburgery domowej roboty z grilla. Wlasnie sie grill rozpala. Polecam.

reklama
U nas znowu ostatni tydzień był taki do bani i dzisiejszy ranek i przedpołudnie też, teraz dopiero się rozpogadza. Może ta nasza wyspiarska pogoda się w stronę Polski przesuwa, a dla nas w końcu zaświeci słoneczko na dłużej niż kilka minut ;-)
Kurcze dajcie mi te zęby, bo normalnie nie wyrobię... Młody albo się drze, albo marudzi, albo gada cały czas. Zero ciszy, a mi zaraz łeb rozsadzi.

Do góry