reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No niestety to tylko w komplecie jest.:sorry2:
Cholernie ciężko dostać w ogóle same opaski. Wiem, bo sama się naszukałam jak głupia. :tak:
Aż w końcu dostałam ten komplecik. I marzenie o opasce się spełniło... hihi... :-)

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Spóźnione buziaki dla naszego najmłodszego Grudniaczka Antosia :):):)
Jutrzenka gratuluję ząbków !!! A zdjęcia piękne, jak z widokówki:tak:
Ewedja witaj Kochana :) Super że znalazłaś dla nas chwilkę ... pozdrawiamy gorąco Ciebie i Rodzinkę :):) :-)
Diankus ojjj to niewesoło masz bidulo ... ale nie martw się ... wszystko będzie dobrze, przyjdą już wkrótce lepsze dni dla Ciebie :) ;-):-)
Stefanka z tego co zauważyłam to zdolna babka z Ciebie ... więc może sama uszyj Gajutkowi taką opaskę ... ??? Możesz przecież kupić taką samą bez ozdóbek i podoszywać jej różne bajery ... przynajmniej będzie jedyna w swoim rodzaju ;-)

Kurcze Dziewczyny przykro mi, że Wam dzieciaczki dają w kość ... i muszę przyznać że i mój Wiktor się zrobił marudny ... nie wiem czy to wreszcie te zęby czy prze te upały tak zrzędzi :confused:
Ale za to zaczął ładnie siedzieć, już nie buja się na boki i nie leci do przodu ... i to tak nagle przyszło ... :happy2:

A weekend zleciał błyskawicznie ... wczoraj byliśmy z Tatusiem na rybkach :wściekła/y:... ale nawet nie było tak źle :tak:.
No i cały czas już myślę o wyjeździe ... nawet już listę rzeczy do zabrania zrobiłam :-D

Miłego wieczorka :)

MONIA witaj! Wyjazd coraz bliżej... fajnie!!! I super ze Wiktorek ładnie siedzi. U nas niestety cisza w tym temacie. Ale raczkowanie wychodzi coraz lepiej.

STEFANKA ja też wspominałam o tym co Monia. Może kup gładką opaskę, zmniejsz ją i kup w pasmanterii jakieś cuda i sama podoszywaj.

no wlasnie moze mi sie to uda :) przy pomocy dobrych ludzi !!
monia niestety ja mam dwie lewe rece do szycia :( ale moze mi sie cos uda...

Bin Laden w pieluszce w końcu zasnął, ciekawe tylko na jak długo :sorry2:

Stefanka, znalazłam cosik takiego na allegro:
Piękna różowa opaska od H&M NOWA (395922905) - Aukcje internetowe Allegro

Diankus współczuję Ci tej nerwowej atmosfery. Trzymaj się cieplutko :tak:

Kurcze wypiłam dzisiaj z 5 kaw, bo tak się kiepsko czułam i dopiero teraz zaczynają działać. Znowu czeka mnie bezsenna noc pewnie.
A jutro z rana przylatuje do nas mój brat. Zadzwonił w poniedziałek, że się nudzi w domu i czy może wpaść na kilka dni. Powiedziałam Mu, że ok. Dzisiaj dzwoni, że jutro o 7:55 będzie w Belfaście :-) Przy okazji weźmie jakieś tam prezenty od moich rodziców dla wnusia. W końcu Oliś się na tą swoją matę doczeka.
A nie wiem czy już Wam pisałam, że wygrałam walkę z tą allegrowiczką, która mi wod sierpnia zeszłego roku kojca nie wysłała. Dostałam w końcu zwrot kasy i to wysłali mi 100zł więcej :-)

kacha super!! fajnie ci ze brat przybedzie...
a ja mam ten sam problem co ty!! poje sie kawa a pozniej w nocy nie mam co ze soba zrobic!

Stefcia wierzę w Ciebie i Twoje zdolności :)
Kasia super, że gościa będziesz miała :-). A Oliś jak dostanie tyle prezentów to już na pewno stanie się super grzecznym chłopcem i da mamusi odetchnąć :tak:I fajnie, że pieniążki odzyskałaś :tak:
Paula a u nas za to o raczkowaniu na razie nie ma mowy ... nawet na brzuszku już chwilę nie poleży ...:eek: ... a nic , przyjdzie pora i na raczkowanie !!!;-)

Kasia to super że udało Ci się wygrać z tą oszukaną małpą z allegro!:tak:;-)
No i fajowo że brat Cię odwiedzi... :-) Oliś zwariuje jak dostanie prezenciory! :-D

Stefanka pokombinuj trochę. To nic trudnego zmajstrować opaskę.

Monia jak widać każda dzidzia ma swoje tempo rozwoju. :-):-)

ja dzisiaj też do życia się nie nadawałam:tak::tak:
KASIU kawka super uwielbiam w każdej wolnej chwili czarną fusiatą oczywiście:tak::tak:super że masz odwiedzinki brat pobawi a ty odpoczniesz sobie;-);-)i że kasa odzyskana:tak::tak:
STEFANKA sprężysz się i na pewno ci wyjdzie wypasiona opaseczka:tak::tak:
MONIA mój na brzuchu też nie chce leżeć a jak już leży to samą pupe do góry dzwiga:tak::tak:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry