reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)

A co do Oliśka to chyba rzeczywiście jest nocnym markiem, ale dlaczego też porannym słowikiem?? Zasnął wczoraj (a właściwie to już dziś) dobrze po 24, a pobudka i krzyki już o 5 rano. Postawił wszystkich na nogi i śpi dalej.

reklama
Viki wszystkiego naj kochana.

Witam.
U nas noc jak zwylke cała przespana:tak::tak::tak:. Dziś jedziemy z mężem na duże zakupy bo jutro mi się zwalaja goście imieninowi. Co prawda nie chciałam tego bo nie chciałam do dnia imienin nic o nich wspominać aby sprawdzić czy mąż po raz pierwszy w życiu będzie o nich pamiętał:sorry::sorry::sorry::sorry: ale siostra z rodziną w czwartek jedzie na wakacje i muszę je jutro zorganizować:confused::confused::confused::confused:

czesc

dziękuje dziewczyny za zyczenia:tak:
Pablo wlasnie zasypia w lózeczku, a mnie wciąż glowa boli...nic mi sie nie chce, ale ciesze sie bo juz jutro wraca z mazur Damianek, kurcze ale sie za nim stęskniłam!!!!! no i w sobote znow wyjeżdża na obóz...ale na 10 dni..zleci szybko tym bardziej ze ja jade na śląsk:tak:

VIKI WSZYSTKIEGO NAJLPSZEGO KOCHANA
U NAS nocka ok i rano pobutka o 8
głowa cos mnie pobolewa chyba walne se kawke
ma któras ochote??????? to zapraszam

U nas taka pogoda, że nawet nie chce się tyłka z domu ruszyć. Dzień przed operacją Młodego zaczęły się deszcze i tak jest do tej pory. Przynajmniej rana Mu się szybko zagoiła ;-) Brata i T. pogoda jednak nie zraziła i już ruszyli na miasto;-) Młody zafascynowany matą właśnie w niej śpi, poszalał trochę na przemian marudząc i śmiejąc się. A ja sobie piję kawkę z Sylwią z listopadówek :-p

reklama
hej laseczki
witam was z warmii :-D
my jesteśmy juz po chrzcinach party chrzcinowe trwało 3 dni :-Dale fajnie było mieliśmy imprezke w plenerze prawie bo w takim gospodarstwie agroturystycznym na wsi pogoda dopisała tylko pokropiło a tak przez cały czas cieplutko było
mały normalnie spać przez dwa dni nie chciał bo tyle atrakcji miał prezenty fajne dostał i dzieci dużo konie tez były pieski więc był taki zaciekawiony że nie miał czasu spać
teraz jestem u rodziców i zostane tu 2 lub 3 tyg zobaczymy ile wytrzymam:-D strasznie wolno tutaj mi net chodzi musze informatyka sprowadzic żeby cos poradził więc jak juz b ędzie dobrze to wrzucę kilka fotek jak je juz dostane bo moim aparatem to żadnego zdjęcia nie zrobiłam więc musze poczekac jak mi goscie zdjęcia przyślą:-D:eek:

tymczasowo nie będę czytac co sie tu wydarzyło ale od razu składam życzenia wszystkim 7 miesięczniakom którzy mieli włąśnie urodzinki jak mnie nie było
i sto lat Viki imieninowe

jak mi bedzie dobrze działał to wieczorkiem wpadne a tymczasem buziaki:-D

Do góry