reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ech Paula niestety samej mi przyjdzie poprasować...pilot z drogi zadzwonił że go nawałnica złapała i musiał lądować ;-)

Dzięki za dobre chęci ;-);-);-):-D
Miłego wieczoru Babeczki!

reklama
:zawstydzona/y:szkoda Madziu, bo chętnie bym pomogła :-D
Zbrzydnie mi prasowanie w weekend jak będę musiała nadrobić w sumie dwa tygodnie nieprania... :szok::szok::szok::no::no::no: szok... oby pogoda była ładna to będzie szybko schło... :tak:;-)

Połowa góry za mną :-)
ale jeszcze połowa została :wściekła/y:
no ale to już na jutro :sorry2:

A własnie coś ostatnio tu cichutko...jakoś się rozkręcić nie umiecie ;-):no:

:-p:-)no musze przyznac ze monologi piekne wam wczoraj wychodziły hehe:tak::-)

dzien dobry, my zaraz rudzamy na szczepienie i w koncu dowiem sie ile moj Pablo waży..aż sie boje....

Witajcie Kochane :-)
Oliś wczoraj się obudził po 20 i o dziwo zasnął w miarę szybko, bo o 23. Noc na szczęście miałam przespaną, dopiero o 7 się ptaszek obudził. Pewnie przez te kilka dni się bardzo zmęczył marudzeniem i też musiał odespać ;-)
Miłego dnia Dziewczynki :tak:

hej hej

u nas nocka przespana w całości no tam o 5 zachciało sie synkowi z mamusiaa pospać to se pospał jeszcze dwie godzinki:-D

tu troszke słoneczka więc wychodzimy na spacer pójdziemy oberzeć krzesełka do karmienia bo synek jeszcze nic nie dostał na chrzciny od rodziców i może jeszcze jakąś zabaweczkę dostanie jak wyć nie będzie:-D

tak więc miłego dnia
Viki daj znac jak tam Pablo po szczepieniu no i ile waży serdelek nasz nastepny:-D

reklama
Dzień dobry
Ale mnie żołądek boli od samiuśkiego rańca :no: i nie mam siły na nic, ale prasowanie skończone...i to chyba wszystko co dziś byłam w stanie zrobić.
W lodówce bida z nędzą...Wiktorek dostał ostatnią kaszkę promocyją...z tch na "czarną godzninę" i jeszcze nu nie smakowała a w cycusiach o tej porze nic nie ma :sorry:
Więc poszedł obrażony spać..tzn nie wiem czy śpi bo go zamknęłam w pokoju, popłakał minutke i sie uspokoił i siedzi cicho.
Na dworze leje, wieje, a ja nadal nie mam folii na spacerówkę :dry:
Dzisiaj jakaś taka marność nad marnościami. Zastanawiam się czy nie ma to związku z rozbitym lusterkiem, miejscem 13 w 13 rzędzie w kinie i czrnym kotem który wlepiał we mnie niebezpiecznie gały....hmmmm niemożliwe przecież nie wierze w przesądy!
Ale na wszelki wypadek splunę przez ramię...tylko przez które :confused::confused::rofl2:
Dobrze ża na obiad ide do mamy :cool2:

URODZINOWE STO LAT DLA ANECZKI !!!!

IMIENINOWE NAJ NAJ DLA WERONICZKI !!!

Ostatnia edycja:
Do góry