reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry :tak:

troszke jestem zmulona, spałyśmy dzis w nocy jakies 3 moze 4 godz :dry: wiec kawka sie leje ;-) viki31 ja juz druga piję ale z dwóch łyzeczek i duuuuuuuzo mleka :-)

Paula21 Mam nadzieje ze bedzie ok, staram sie myslec pozytywniem ale jestem taki panikarz ze szok :wściekła/y:dzieki za wsparcie ;-)

dotaZ wybierz sie jak tylko bedziesz miala okazje do tego parku :-) ja mieszkam 15km od łańcuta a byłam pierwszy raz :zawstydzona/y: naprawde warto jechać :-)

zamawiam wózek- spacerówke ale sie ciesze ze sie tego wielkiego pozbede hihi :-D:-D kólka odlatują, jest ogromny ciezki i zle sie nim skreca i jest okropny zielony i poplamiony :eek: a tak córcia dostanie szaro-rozowy malutki zgrabniutki jeaa :-D:-D

reklama
witam sie i ja
jak ja sie wyspałam uuuuuuuuu a moje słonko jeszcze spi od wczoraj :szok::szok::szok:
u nas wekend superancki pogoda tez super a dzis leje deszcz:-:)-:)-:)-:)-:)-(
chyba pójde se kawke zrobic bo głowa ma peka za długo spałam:sorry2::sorry2::sorry2:
STEFANKA :confused::confused::confused: I JAK??????

hallllllllo jest tu ktos????????
ja pije se kawke
słoneczko moje juz wstało i bawi sie teraz w łózeczku
a zapomniałam wam powiedziec ze w sobote bylismy u znajomych i oni maja synka 10 dni starszego od Oliwki i wiecie co on juz raczkuje i tak myka po całym mieszkaniu ze szok i jak ładnie juz sam wstaje na nogi podpiera sie np o segment i hop na nogi ja tez tak juz chce mówie wam co za radocha wkleje fotki na galerie
a wczoraj jak ja juz wykapałam i miałam zamiar juz ja zabierac to ona wiecie co zrobiła ???.............zesrała sie do wody :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok: wszystko pływało i dawaj od nowa ja myc a taka niespodzianke nam zrobiła a smiechu przy tym mielismy ze szok

Viki ja się napiję z Tobą kawki!!! :-) Bo dziś Twoje małe święto!:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Życzę Ci dużo
uśmiechu, pociechy z cudownych chłopców i żeby rozstania
aż tak bardzo nie dokuczały... :-):-):-):-):-)

Co prawda według mojego kalendarza to jutro ale Ty napisałaś że dziś.
Więc życzonka składam!!!

U nas wszystko ok. Mała właśnie śpi. Chciałam nadrobić zaległości a tu malizna...
Ela ja mam właśnie coś podobnego tylko z truskaweczką na bluzeczce :-):-D

WITAM WSZYSTKICH!!!!!
Pogoda u nas pochmurno a szkoda bo mieliśmy jechać na basen odkryty:wściekła/y::tak:nocka ok.z 1pobudką bo kupka była na horyzącie:tak::-)
VIKI PAULA każdy się może pomylić:-D:-D
ELCIA ale mieliście ubaw a to OLIWKA niespodziankę zrobiła:-D:-D
DIANA będzie dobrze bo my kobiety jesteśmy mocne i wszystko przeżyjemy:tak::tak:
WERONICZKA ja mam męża z Śląska i jak z tamtąt przyjeżdzam to cały dzień w wannie siędzę żeby to zanieczyszczenie z siebie zmyć:-D:-D:-D:-p:-phehehe ale fajnie że wypoczełaś:tak::tak:
MIŁEGO POPOŁUDNIA ŻYCZĘ!!!!!

joanna30055 dzięki :-) dam radę :-)

elcia12 moja też tak zrobiła z ta kupką ale przy swojej pierwszej historycznej kąpieli :-D:-D i musialam to uwiecznic na zdj :-):-) jaką miał facet minę ten co zdj wywoływał ;-);-)

moje dziecko dziś śpi po 20 min :confused: pogoda beznadziejna, miałam nadzieję że odeśpi noc a tu nici z tego : /

a to mój dzisiejszy zakup :-)

Paula własnie widziałam w galeri a takiego samego niema zobaczymy czy stefanka bedzie zadowolona:-p:-p
Diankus to dopiero zakup sliczny wózio malutka bedzie zadowolona:tak::tak:
ale tu puchy dzisiaj a ja sie nudze poszperałam na necie i nuda
naczynia czekaja ale jakos weny nie mam:confused::eek:moze ma któras ochote to zapraszam:-):-):-)

reklama
Elcia u mnie weny do tego stopnia brak, że nawet na obiad kupiłam mrożone pierogi:sorry::sorry::sorry::sorry: Chyba ciśnienie jest do kitu:eek::eek::eek::eek: A do tego Tadeuszek jakiś marudny. Chyba zbliżają się kolejne zębolki:confused::confused::confused:

Do góry