reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki to ja sie czuje zaniedbana !!!!
dota wezzzz...troche taktuu. jak ci kiedys wlosy beda wypadaly garsciami to ci nie bedzie tak wesolo.

reklama
hej dziewuszki

Kasiu straszne to co piszesz ale wierze że szybko sie los do was uśmiechnie i będzie lepiej marna pociecha ale podobno trudności wzmacniają:-D

stefka fajnie macie z tymi książkami też bym takie chciałą ale chyba musze za opłatą dostac je w księgarni heheh a kubeczki fajowe chyba zgapie od cebie i też se takie zafunduję z facjatkąmojego wariatka

Weronika ciesze się że z maluszkiemwszystko dobrze i z toba też no i właśnie jakie imiona ?????

a ja dzis wyrwałam się na 2 godzinki od mojego terrorysty i poszłam na miacho hehehh ale co kupiłam gacie i skarpetki dla R no i dla siebie jakieś gatciory a tak nic tu w tej dziurze nie ma :baffled::angry: i oczywiście nie mam sie w co ubrać:angry::wściekła/y:

KASIU jesteście silni da cię radę zobaczysz pewnie nie długo wszystko się dobrze ułoży:tak:;-)
WERONICZKA dobrze że wszystko jest ok. trzymaj tak dalej:tak:;-):-)
GRZECHOTKA mówisz że u ciebie cieplutko to po co ci ubrania wystarczy strój kąpielowy:-p;-):-):tak:
STEFANKA kubki zarombiste super to wygląda:tak::tak:
VIKI witaj!!!!!!!
PAULA tak żle to chyba nie będzie:baffled::tak:

Ostatnia edycja:
stefcia ty obrońco uciśnionych przerz dotę z hehehe:-D
a o podlewaniu zapomniałąś????

asia ja i kostium kąpielowy cos ty cyrk juz pojechał a i tak słoni to juz w cyrku nie ma

sylwia a jak kubki ci sie podobaja?? i to nie sa naklejone tylko takie gladkie jak normalny kubek.
paula taka prawda nie ??
grzechotniku a co ty ostatnio sie tak slabo odzywasz?? i kiedy wracasz do domu??

STEFANKA kubki zarombiste super to wygląda:tak::tak:

sorki że post pod postem
ale asia chyba kubki heheheheheheh:-D:-D:-D:-D:-D czy może ze stefką wymieniasz nie zdjęciami zawartości pieluch heheheheh:-D

aaa uprzedziłaś mnie heheheheh i już nie jest śmiesznie

stefcia przecież włąśnie się odzywam
brak weny a w ciąu dnia nie mam czasu teraz mam kompa w innym pokoju i tutaj nie ma gdzie kUbę posadzić więc nie mogę pisać ale jestem cieszysz się chyaba widzę heheh

Stefanka śliczne kubeczki:-) Ja mam właśnie taki drugi:-) Też buźka w zbliżeniu:tak: A napisałam że naklejone bo nie wiedziałąm jak to ując:baffled: zkalkowane?? czy może namalowane???

sylwia hehh rzeczywiscie ciezko to opisac :) ale wiemy o co chodzi. podobaja mi sie jeszcze takie zdjecia pod taka jakby tafla szkla tylko nie szklanego!!
grzechot ja myslalam ze bedziesz pod wrazeniem mojego opisu twojej osoby :((
aa grzechotka i to co ci wczoraj mowilam ze bedziemy robili z J wykonane i nagrane!! polecam bo sie usmialismy :))

reklama
Do góry