reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej dziewuszki
Kasiu straszne to co piszesz ale wierze że szybko sie los do was uśmiechnie i będzie lepiej marna pociecha ale podobno trudności wzmacniają
stefka fajnie macie z tymi książkami też bym takie chciałą ale chyba musze za opłatą dostac je w księgarni heheh a kubeczki fajowe chyba zgapie od cebie i też se takie zafunduję z facjatkąmojego wariatka
Weronika ciesze się że z maluszkiemwszystko dobrze i z toba też no i właśnie jakie imiona ?????
a ja dzis wyrwałam się na 2 godzinki od mojego terrorysty i poszłam na miacho hehehh ale co kupiłam gacie i skarpetki dla R no i dla siebie jakieś gatciory a tak nic tu w tej dziurze nie ma
i oczywiście nie mam sie w co ubrać

Kasiu straszne to co piszesz ale wierze że szybko sie los do was uśmiechnie i będzie lepiej marna pociecha ale podobno trudności wzmacniają

stefka fajnie macie z tymi książkami też bym takie chciałą ale chyba musze za opłatą dostac je w księgarni heheh a kubeczki fajowe chyba zgapie od cebie i też se takie zafunduję z facjatkąmojego wariatka
Weronika ciesze się że z maluszkiemwszystko dobrze i z toba też no i właśnie jakie imiona ?????
a ja dzis wyrwałam się na 2 godzinki od mojego terrorysty i poszłam na miacho hehehh ale co kupiłam gacie i skarpetki dla R no i dla siebie jakieś gatciory a tak nic tu w tej dziurze nie ma

Paula21
Grudzień '07
Stefanka dzięki
;-)

joanna30055
mama Ksawka 07
KASIU jesteście silni da cię radę zobaczysz pewnie nie długo wszystko się dobrze ułoży
;-)
WERONICZKA dobrze że wszystko jest ok. trzymaj tak dalej
;-):-)
GRZECHOTKA mówisz że u ciebie cieplutko to po co ci ubrania wystarczy strój kąpielowy
;-):-)
STEFANKA kubki zarombiste super to wygląda

VIKI witaj!!!!!!!
PAULA tak żle to chyba nie będzie

WERONICZKA dobrze że wszystko jest ok. trzymaj tak dalej

GRZECHOTKA mówisz że u ciebie cieplutko to po co ci ubrania wystarczy strój kąpielowy

STEFANKA kubki zarombiste super to wygląda

VIKI witaj!!!!!!!
PAULA tak żle to chyba nie będzie

Ostatnia edycja:
grzechotka
stefcia ty obrońco uciśnionych przerz dotę z hehehe
a o podlewaniu zapomniałąś????
asia ja i kostium kąpielowy cos ty cyrk juz pojechał a i tak słoni to juz w cyrku nie ma

a o podlewaniu zapomniałąś????
asia ja i kostium kąpielowy cos ty cyrk juz pojechał a i tak słoni to juz w cyrku nie ma
grzechotka
STEFANKA kubki zarombiste super to wygląda![]()
sorki że post pod postem
ale asia chyba kubki heheheheheheh

aaa uprzedziłaś mnie heheheheh i już nie jest śmiesznie
stefcia przecież włąśnie się odzywam
brak weny a w ciąu dnia nie mam czasu teraz mam kompa w innym pokoju i tutaj nie ma gdzie kUbę posadzić więc nie mogę pisać ale jestem cieszysz się chyaba widzę heheh
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Stefanka śliczne kubeczki:-) Ja mam właśnie taki drugi:-) Też buźka w zbliżeniu
A napisałam że naklejone bo nie wiedziałąm jak to ując
zkalkowane?? czy może namalowane???

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
sylwia hehh rzeczywiscie ciezko to opisac
ale wiemy o co chodzi. podobaja mi sie jeszcze takie zdjecia pod taka jakby tafla szkla tylko nie szklanego!!
grzechot ja myslalam ze bedziesz pod wrazeniem mojego opisu twojej osoby
(
aa grzechotka i to co ci wczoraj mowilam ze bedziemy robili z J wykonane i nagrane!! polecam bo sie usmialismy
)
grzechot ja myslalam ze bedziesz pod wrazeniem mojego opisu twojej osoby
aa grzechotka i to co ci wczoraj mowilam ze bedziemy robili z J wykonane i nagrane!! polecam bo sie usmialismy
reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
GRZECHOTKA uprzedziłam cię

ale możesz się śmiać kupki
sama dopiero załapałam :-)a z tym cyrkiem to kobieto nie przesadzaj nie jest tak żle