reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia nie wiem co mogę Ci kochana napisać. I jak pomóc. Smutno mi że jest Wam teraz tak ciężko.

A ja już po wizycie i wszystko ok. Morfologia w normie tylko ciśnienie za pierwszym razem wyszło zawysokie i kazali mi przez tydzień dwa razy dziennie sobie mierzyć:sorry2::sorry2: Po pół godziny było już w normie więc możliwe że to był jednorazowy wyskok. Nie mniej jednak lepeij dmuchać na zimne:sorry2::sorry2:

reklama
kasia to jest pierwszy pakiet darmowych ksiazek :) wystarczy ze pojdziesz do biblioteki albo prosisz swoja HV i powiesz ze chcesz odebrac pakiek ksiazek BOOK START. i pani ci daje i tyle :) nic nie sprawdzaja, zadnych dokumentow itd. polecam bo ksiazeczki fajne!!
a jeszcze mi sie przypomnialo ze jak nie chcesz ksiazek po angielsku to zamowia ci polskie tez za darmo tylko moga nie miec na stanie i moze bedziesz musiala pare dni zaczekac.
weroniczka dobrze ze badania ok :)) i ze nasza dziewczynka zdrowo sie rozwija!!

Ostatnia edycja:
Kasia sytuacja dobijająca jednym słowem... :-( Przykro mi... :-(

Stefanka fajnie że u was takie akcje są... Dzieci dostają książeczki... :-):tak::-):tak:

Weroniczka cieszę się ze po wizycie wszystko w porządku... :-):-):-)

Jula już śpi. Padła bo nie spała po południu :tak:

Właśnie sobie o tym bookstart czytałam trochę. Ale czy ja muszę być zapisana do biblioteki, czy dają na słowo honoru? Mojej HV już dawno u nas nie było, a miała przyjść kilka dni po wypisie Młodego ze szpitala.
Dziewczyny ja nie chcę, żeby mi ktoś w czymś pomagał, chciałam tylko wszystko z siebie wyrzucić. Każdy ma swoje problemy i nie chcę moją osobą robić problemów innym. Jak się skoczy żarcie w lodówce to po prostu wyjdę żebrać na ulicę, może wtedy ruszą się z szybszym rozpatrywaniem wniosków. Im się wydaje, że każdy ma jakieś zaskórniaki i może czekać. Urzędasy mają ciepłe posadki i duże pieniądze i w d... mają innych, a co dopiero mówić o Polaczkach...

kacha nigdzie nie musisz byc zapisana :)) wogole mnie o nic nie pytali chybaa aaa tylko o to ile mala ma bo jest pare tych pakow na rozny wiek ktore po kolei odbierasz. jak sie wkrecisz to tam jeszcze dostajesz darmowe wypozyczenie DVD ( nie koniecznie dla dzieci ) i za kazda wizyte w bibliotece mozesz zbierac akie naklejeczki i za kazde 4 dostajesz jakis tam plakat :)) smieszne to ale robia wszystko zeby ludzie czytali dzieciom.

hej

za dużo piszecie..nie wyrabiam z czytaniem...:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasiu - przykro mi:-:)-(

grzechotka - pablo tez jest taki chyba jak i kuba...kurde nie daje czasem rady...nie usiedzi 5 minut, wszedzie go pelno, jak je to tez cały sie rusza, skacze kopie nogami normalnie szok:szok:nerwus taki, jak cos chce a nie moze siegnąć to drze sie w niebogłosy....czasem juz niewyrabiam..a ostatnie dni to jest jakas komedia..damian steskniony wciaz chce bym z nim bajke obejrzała, pomalowała, czy przeczytałam książke, pablo natomiast jest taki ze nie moge spuscic go z oczu,..wiec jak mlody idzie spac w dzien to wtedy musze poswiecic czas damianowi...a jak przychodzi wieczor..i chlopcy zasną to normalnie kocham ciszę...

paula nie doczytalam wszystkiego ale chyba pisalas ze wypadają ci wlosy??? powiem ci ze u mnie od kilku dni jest lepiej ale stracilam strasznie duzo włosów...przepłakałam wiele chwil, bylam u lekarza bo zrobily mi sie zakola a po bokach widzialam juz przeswity...na szczescie chyba wszystko sie zaczyna normowac. od 4 tygodni myje wlosy szamponem z apteki DERMENA i łykam tabletki REVALID. lekarz powiedzial mi ze to efekt pociążowy a u mnie wygląda na to ze dodatkowo jeszcze to skutek uboczny znieczulenia zewnątrzoponowego ktore mialam przy cesarce. powiem ci ze strasznie schizowałam ale widze ze moje wlosy zaczynaja odrastac...na szczescie...

weronika super ze badania ok, a cisnienie to moze wlasnie twoj strach przed wizytą.

stefanka - zaniedbałas koleżanke:-(

no i wszystkiego najlepszego dla solenizantow ktorym nie zlozylam zyczen....wybaczcie

Tak Viki wypadają od kilku miesięcy i to masakrycznie... Niestety po ciąży tak to jest. Hormony się normują i to co nie wypadło w ciąży (nie wypadały mi prawie wcale) to wypada po. :shocked2::zawstydzona/y: Mam cienką kitę i obetnę ją żeby nie widzieć że jest ich coraz mniej... :-(
I skoczę jutro po jakieś tabsy witaminowe... :tak: bo będę łysa niedługo... :-:)-(

HALO!!! Jesteście???

reklama
Kasia bardzo mi przykro, że musicie zmagac się z takimi problemami:-( Mam nadzieję że to szybko minie:tak:
Pytałam się o ta chatkę dlatego że tutaj koleżanka wystosowała do Housingu list, w którym napisała że mają problemy z landlordem, że niedługo nie będą mieli gdzie mieszkac i takie tam. Ogólnie list długi i bardzo poruszający, nie odzwierciedlający całej prawdy:dry: i dostała mieszkanie po dwóch tygodniach:tak: z ręką na sercu ci to mówię:tak:
Więc udaj się może bezpośrednio do ichnego biura i powiedz, że jak nie dadzą Wam chatki to pójdziecie z małym dzieckiem pod most i takie tam. A najlepiej to wypisz im na ile macie na życie, ile wydajecie na chatę, ile na rachunki i oczywiście na koniec że na jedzenie zostaje wam tylko 5funtów tygodniowo. Widzisz, ja nie chodziłam tam, nie smęciełam i już 4 rok czekam na dom:szok: Ale znam przypadki, że dostają po miesiącu:tak:
A to naprawde byłaby dla Was zajebista ulga:tak:
Housing Association Contact Details - Housing
Ark Housing Association - Housing, Sheltered Housing Northern Ireland
BIH Housing Association

Stefanko dziękuję za cynk z książkami:-) nie wiedziałam nic o tym:-)

Weroniczka cieszę się że z dzidzią wszystko ok:-) A myślałaś już nad imionami??

Do góry