Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zanim nato wpadłam miałam takie ryki przy jedzeniu z butli ze szok!! Wogóle moja gwiazda od kiedy nauczyła sie jeśc z łyżeczki obiadki to ona od tej pory butle ma w d....
tylko rano zjada spokojnie bo o 16 zawsez wojna z butelką
Dorosła sie znalazła, z butelki jedza małe dzieci, ona juz nie bedzie, wredota
tego nie widział, zawsez według tych palantów le żymy dupami do góry a wszystko sie cholera chyba samo robi
A najgorsze jest w tym wszystkim, że na BB nie mogę w tym czasie wejść ;-)

mała śpi on nadal na komp gra lub obstawia te durne zakłady, idzie na mecz, na ryby, myje auto, itd a ja nadal w garach, pieluchach 
oj nie tak sobie wyobrażałam zabawę w dom 

nie ma obiadu, gary myję jak wiem że mała wstanie i MUSI do niej on iść bo woli już 20 min z nią niż szorowanie garów
piszę listę zakupów i sama mam sklep w d... 

jak idę do lekarza albo do urzędu to nie ma mnie 3 godz a nie pół
choć dałabym radę wrócić wcześniej 

oł jee ale dopiero niedawno na to wpadłam bo wcześniej tyrałam jak niewolnik 

i wylaczyli mi cyfrowy polsat 

. Kurde jakos tak dziwnie bez tv, jutro maz podlaczy kabel od zwyklej anteny z 7 kanalami. A i dzis zrobilam juz przelew wiec moze w poniedzialek odzyskam lacznosc telewizyjna ze swiatem. Ale skleroze to ja jednak mam 

Pustki! Ostatni post o 20:41?
Haloooo!!
Kurcze już nie wiem co z nim zrobić, żeby zasypiał tak jak kiedyś. Dajcie mi te ząbki bo nie wyrobię...8:00 piers
18:00 piers
I w nocy ze 3 razy piers..

:-)

:-)