• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

olisku buziaki z okazji miesiecznicy:-)

a my dziś na obiadek jedziemy do teściowej....

i zdradze wam sekret......
pojutrze
we wtorek...
wraca mój mężuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl::-):-D:-p:cool2:

reklama
Dzień dobry :-)

Olisiu
Wszystkiego Najlepszego, Buziaki i Uściski od nas :tak:

Viki
:-):-):-):-D

A i my na obiad do teściowej...steskniła sie za swoim ukochanym wnusiem ach :-D

Miłej Słonecznej Niedzieli!

Dzień dobry :)

Olisiu STO LATEK dla Ciebie Słoneczko :-):-):-):-)

U nas również zawieszenie broni od wczoraj choć wcale się na to nie zapowiadało ... achhhhhh te chłopy !!!:szok:

W nocy nie mogliśmy spać bo taka duchota że szok, Wiktor teraz siedzi w bujaczku w samym pampersie normalnie bo w bodziaku całe plecki miał mokre ... biedaczek:baffled:

A zaraz wybieramy się na jakiś spacerek ... Tatuś zabiera Mamusię i Syneczka !!!! Niesamowite !!!! I to nie na ryby !!!:szok::-):-D
A jutro do pracy ... znów ... brrrrrrr:-(

Miłego dnia Babeczki :)

Monia,
Na wakacjach mój mąż wymyślił że kupi sobie wędkę i będzie sobie od czasu do czasu wędkował...pamiętając Wasze opowieści o weekendowych wyjazdach aż mnie zmroziło. Udało mi się skutecznie odwieść od tego pomysłu :-)

Olisiek dziękuje za wszystkie życzonka:tak: Alex lepiej nie pytaj o której poszedł spać, bo padniesz;-) On nie poszedł spać wczoraj tylko dopiero dzisiaj o 3 :szok::szok::szok:
Sylwia rozbawiłaś mnie tymi piersiami z kurczaka :-D:-D:-D

A no bardzo cicho. Gdzie Elcie, gdzie Stefanki...? :errr:
Mysmy troche polazili z Oliwierciem, ale zaczelo padac, wiec juz w domku. Oby jutro lepiej, bo z domu chce mi sie wyjsc...
Milego popoludnia, caluski...

reklama
witajcie lasencje moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja sie za wami steskniłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
my juz w domciu po poprawinach byo super ,Oliwcia tancerka nasza tak sie cieszyla ze szok cay czas by tanczyla potem wkleje fotki
buyiaczki dla kochanego Prezesika naszego najdrozszego sto lat!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry