• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A mi coś forum kiepsko chodzi, buuuuuu:-( Poza tym gruby na trzy śruby cały czas nie śpi, dorosły jest nie, w końcu mu wolno ;-):-p
Jutrzenka we wrześniu będę w Polsce i to całkiem niedaleko Ciebie, bo u rodziców pod Wołominem także tą żelazkową sztuczkę będziesz mogła mi zdradzić ;-):-p

reklama
hihihihihihi..... Jutrzenka skasowało się powiadasz??? :-D:-D:-D nie denerwuj się Kochana bo złość piękności szkodzi... :-D:-D:-D

Kasia jak byś się gdzieś na warszawę z tego wołomina ruszała to ja chętna na spotkanie :-):-):-):tak::tak::tak:;-);-);-)

Paula w Warszawie będę na 100% więc dam Ci znać co i jak ;-) Jutrzenka zdradzi mi wcześniej żelazkową tajemnicę więc chętnie Ci ją przekażę;-):-p
Dobra uciekam, bo zaraz T. wróci i jak zobaczy mnie przy kompie to stwierdzi, że cały dzień siedziałam (hehehehe i właściwie by się nie pomylił, co chwilę skakałam a to do Młodego a to na BB). Muszę tylko jeszcze historię usunąć i będzie git :-D:-p
Dobrej nocki Mamunieczki Figlareczki :tak::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry