reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

1565.gif

i nic więcej nie mam Wam do powiedzenia:-p:-p:-p

reklama
siema zboczuszki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ładnie wczoraj pokazałyscie swoje prawdziwe oblicza -PAULA" naciaga i strzepuje" :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Jutrzenka "przelatuje" :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ładnie ładnie takie grzeczne a tu prosze bardzo wyszło szydło z worka hihihihihi
Magdalenka brawa dla zdolnego Wiktorka , a co do mango to nie podawałam :no:Diankus wklej fotki fryzurki
Dotka gratki dla zabków a i bardzo chetnie sie z wami spotkam z Weroniczka tylko tak po 23 moze byc np 26 do konca tygodnia czyli do 31
moje słonce spi od wczoraj o własnie sie obudziła i sie cieszy bo lapka widzi hihihi

Ostatnia edycja:
Całą noc było ok:-) ale z rana znowu temeratura:-:)-(
Ząb mu idzie i teraz nie wiem czy to od ząbka czy coś innego mu jest:-(
Na 15.40 idziemy do lekarza ale nie sądzę żeby powiedzieli mi coś mądrego:-(

biedactwo jak widzisz biała kropeczke to za kilka dni zabek bedzie u nas to trwało tydzien ale obyło sie bez temperatury ucałuj Marcelka od nas

Witam się i zarazem żegnam bo zaraz jadę do siostry:tak::tak:

Sylwia ta temperatura jak najbardziej może być od ząbka. Staś miał przez cztery dni 40 stopni i nic ale to zupełnie nic nie jadł ( a było to w środku upalnego lata:baffled: ). Ząbki wyszły i temperatura zniknęła:tak::tak::tak:

Witam Kochane!!!

U nas ostatnio nocki niespokojne. Mała potrafi się z płaczem obudzić... Nie wiem czemu. Ząbki się jeszcze nie zapowiadają no chyba że wyjdą po cichaczu... :-D:-D

Sylwia
:-) niech Marcelkowi wychodzą szybko te ząbki i gorączka niech znika... :tak:;-)

Weroniczka bawcie się dobrze... ;-)

Alex siwy włos??? :szok:;-):-) nie przejmuj się jednym siwym włosem... wszystkie się doczekamy... :-D:-D:-D

reklama
Do góry