reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Gratuluję Sylwia!!! =) =)

Ale niespodziankę sobie przywiozłaś z urlopu... jupi, jupi.... :-D:-D:-D
Normalnie suuuper... Pogłaszcz brzunio od ciotek!!! :-):-):-)

Kasia teraz czekamy na Twój suwaczek!!! :tak::tak::tak::-):-):-)

Sami z Oliśkiem jedziemy, T. pracuje dopiero od tygodnia i tak troszkę dziwnie by to wyglądało jakby od razu wolne chciał wziąć. Troszkę rozłąki nam się przyda ;-):-) Jak zobaczy sam jak to jest utrzymać porządek w mieszkaniu to się skończy gadanie, że pewnie przez cały dzień leżę sobie do góry brzuchem ;-) Tylko jeszcze na ten okres jakiś drący się osobnik by się przydał:-p

Bez Olisia to i tak pewnie się do końca nie przekona... :-:)-D Jak będzie sam to tak nie nabrudzi, a nawet jak sprzątnie to będzie leżał. A my wielofunkcyjne jesteśmy... wszystko na raz robimy....

Julka mi dziś usnęła na siedząco w wózku głową opartą o tą poprzeczkę :-D jak wracałam od mamy. Położyłam oparcie i spała dalej. Teraz ją przełożyłam do łóżeczka i dalej śpi... :-)
Byłam na targu bo chciałam sukienkę dla siebie na chrzciny. A tu zonk.... nie było nic na czym można wzrok zatrzymać... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w sklepach koszmar.
Jadę w poniedziałek do szkoły po świadectwo to zajadę na stadion X-lecia może coś będzie. :-:)sorry2: ciekawe.... :sorry2::sorry2::sorry2:
No i wystoję się pewnie w skarbowym bo zaświadczenie o zarobkach do rodzinnego muszę wziąć... :no: ahhh.... nie myśle o tym teraz...

reklama
A to na stadionie jeszcze kwitnie handel??

Z T. pewnie będzie tak jak Sylwia pisała, czyli wrócę i będzie syf, kiła i mogiła, on nawet głupich skarpetek po sobie sprzątnąć nie potrafi. Dobrze, że tylko na 10 dni lecę, bo jakby mnie dłużej nie było to nie wiem co mogłabym zastać, może musiałabym sobie od razu wziąć łopatę, żeby się przez stos śmieci przekopywać;-):-p

Do góry