reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka jeszcze my...my chcemy złożyc zyczenia dla Kubusia:tak:

Kubusiu usmiechu na twarzy, wszystkiego najlepszego!!! buziaki:-):-)

no i brawo dla Kuby, prosze jaki zdolny:tak:
Zajrze wieczorkiem...papatki ciotki!:-)

reklama
No GRATULACJE dla stojącego Kubusia!!!

Dla siedzącego Olisia też!!!

No widzicie i po co tyle o jakimś wyścigu. Nasze cudne grudniaki już takie zdolne...

Moja dziś tak mi dawała czadu że szok!!! :szok::szok::szok: wczoraj mamusia u fryzjera a tatuś nosił na rączkach i dziś wyszło. Tylko się pochyliłam żeby ją odłożyć na podłogę, do łóżeczka bądź krzesełka to wrzask jak bym ją tłukła :szok::szok::szok:
Koszmarny dzień... Wk***iona jestem... mam dość... :crazy:
Całe szczęście już wyjec padł i mogę ogarnąć pobojowisko!!! :-(

Dotka dzieki dzieki lepiej pozno niz wcale;-);-):-p:-p:-D:-D

Paula dla mnie mowienie o nowych osoagnieciach to nie wyscig, to dzielenie sie radoscią z nowych umiejetnosci. Ja np ja czytam ze ktos cos robi to wiem ze to tez niedlugo bedzie u nas, W koncu nie wszyscy sa jednakowo zdolni juz od urodzenia :-p:-p:-D:-D:-D:-D

Jutrzenka ja mam takie samo zdanie jak Ty. :tak::-)Cieszę się razem z wami nowymi umiejętnościami maluszków... Dzieciaczki teraz z dnia na dzień zaskakują nas nowościami. To jest cudowne.
Moja wstręciucha jak stoi to już się puszcza jedną ręką :dry: czasem traci równowagę, ale jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz (czy jakoś tak to było) :-D
Na początku jest lipa bo dzidzia nie potrafi ładnie upaść. Moja leciała jak kołek,:laugh2::-D na bok, albo do tyłu i bach o podłogę... Zazwyczaj głową też, ale już umie upaść albo po prostu cwaniara siada ze stania i leci dalej na czworaka... Wszędzie włazi paskuda... :baffled::eek::unsure::surprised:

No mały już śpi pranko wyprasowane więc wolne:tak:;-):-D
JUTRZENKA to gratki dla KUBUSIA ale fajny prezencik zrobił na 8miesięcy:tak::-)
PAULA tatuś ponosi pobawi a potem myk do pracy;-):tak::-D

reklama
Do góry