reklama
Paula21
Grudzień '07
No GRATULACJE dla stojącego Kubusia!!!
Dla siedzącego Olisia też!!!
No widzicie i po co tyle o jakimś wyścigu. Nasze cudne grudniaki już takie zdolne...
Moja dziś tak mi dawała czadu że szok!!!

wczoraj mamusia u fryzjera a tatuś nosił na rączkach i dziś wyszło. Tylko się pochyliłam żeby ją odłożyć na podłogę, do łóżeczka bądź krzesełka to wrzask jak bym ją tłukła 

Koszmarny dzień... Wk***iona jestem... mam dość...
Całe szczęście już wyjec padł i mogę ogarnąć pobojowisko!!! :-(
Dla siedzącego Olisia też!!!
No widzicie i po co tyle o jakimś wyścigu. Nasze cudne grudniaki już takie zdolne...
Moja dziś tak mi dawała czadu że szok!!!

Koszmarny dzień... Wk***iona jestem... mam dość...

Całe szczęście już wyjec padł i mogę ogarnąć pobojowisko!!! :-(
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Dotka dzieki dzieki lepiej pozno niz wcale;-);-)

Paula dla mnie mowienie o nowych osoagnieciach to nie wyscig, to dzielenie sie radoscią z nowych umiejetnosci. Ja np ja czytam ze ktos cos robi to wiem ze to tez niedlugo bedzie u nas, W koncu nie wszyscy sa jednakowo zdolni juz od urodzenia

Paula dla mnie mowienie o nowych osoagnieciach to nie wyscig, to dzielenie sie radoscią z nowych umiejetnosci. Ja np ja czytam ze ktos cos robi to wiem ze to tez niedlugo bedzie u nas, W koncu nie wszyscy sa jednakowo zdolni juz od urodzenia

Paula21
Grudzień '07
Jutrzenka ja mam takie samo zdanie jak Ty.
:-)Cieszę się razem z wami nowymi umiejętnościami maluszków... Dzieciaczki teraz z dnia na dzień zaskakują nas nowościami. To jest cudowne.
Moja wstręciucha jak stoi to już się puszcza jedną ręką
czasem traci równowagę, ale jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz (czy jakoś tak to było) 
Na początku jest lipa bo dzidzia nie potrafi ładnie upaść. Moja leciała jak kołek,
na bok, albo do tyłu i bach o podłogę... Zazwyczaj głową też, ale już umie upaść albo po prostu cwaniara siada ze stania i leci dalej na czworaka... Wszędzie włazi paskuda... 

Moja wstręciucha jak stoi to już się puszcza jedną ręką

Na początku jest lipa bo dzidzia nie potrafi ładnie upaść. Moja leciała jak kołek,

joanna30055
mama Ksawka 07
No mały już śpi pranko wyprasowane więc wolne
;-)
JUTRZENKA to gratki dla KUBUSIA ale fajny prezencik zrobił na 8miesięcy
:-)
PAULA tatuś ponosi pobawi a potem myk do pracy;-)

JUTRZENKA to gratki dla KUBUSIA ale fajny prezencik zrobił na 8miesięcy

PAULA tatuś ponosi pobawi a potem myk do pracy;-)

Paula21
Grudzień '07
Asia no właśnie o to chodzi... 
Gdzie was wywiało?????

Gdzie was wywiało?????

Paula21
Grudzień '07
A co tam Laska u Ciebie??? ;-)

reklama
Paula21
Grudzień '07
mi też ciężko. A odświeżam ostro stronki i ciszaaaaaaaa...