reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hello!
Przetrwaliśmy jakoś nockę w miarę spokojnie. Może dlatego, że młodemu zaaplikowałam czopek przeciwbólowy i chyba wrócę do viburcolu. Mam nadzieję, że te jego fazy wkrótce miną.
Ja dziś od rana już zaliczyłam jeżdżenie na mopie, zakupy owocowo - warzywne i spacer. Teraz czeka mnie jeszcze prasowanie, bo oczywiście nie zrobiłam tego wtedy, jak zamierzałam.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW, KTÓRE KOŃCZĄ DZIŚ 8 MIESIĄCZKÓW!!!BUZIAKI OD CIOTKI I FILIPA

Sylwia.m grunt to spokój. Na pewno wszystko będzie dobrze. A nie można umówić się na prywatną wizytę?? Moja koleżanka mieszka w Londynie i jak była w ciąży to przylatywała do Polski na dodatkowe badania. Tam to jest jakieś olewcze podejście do ciężarnych. Ale TY się nie daj!!!

Pozdrawiamy Wszystkie mamusie i dzidziusie :))

Znalazłam w necie i umówiłam się na jutro rano na usg z konsultacją z lekarzem. Kurde mam nadzieję, że nie będzie za późno. Ta przyjemnośc będzie nas kosztowac 100Ł:szok: Ale to nic, pieniądze rzecz nabyta.
Trzymajcie kciuki za moją dzidzię.

Hej dziewczynki!:-):-D:-):-D
Sylwia.m -nie przejmuj się tym teraz być może nic poważnegosię nie dzieje. Powodzenia u lekarza
Grzechotka- sto latek dla Kubusia:laugh2::laugh2::-D. O moim Łukaszu też wszyscy mówią , że spokojny jak go widzą raz na jakiś czas:dry:A wczoraj jak wróciłam z pracy to cały czas marudził aż do kąpieli, chciał wypić moje mleko ze szklanki i ostatecznie wylądowało na podłodze. Na szczęście grzecznie poszedł spać.
asiacur- ja też kiedyś byłam tak zmęczona, byłam sama łukasz płakał i płakał a j chciałam tylko żeby poszedł spać i kołysałam go w wózku na siłe:szok:. A później miałam takie wyrzuty sumienia jak już wstał taki uśmiechnięty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Teraz jak nie daje rady szukam kogoś kto się nim zajmie.
magda- niestety moja mama nie ma prawa jazdy a żadna komunikacja inna nie jeżdzi tam gdzie moja siostra mieszka. A poza tym moja mama zajmuje się moim maluszkiem kiedy ja jestem w pracy. Niedługo zacznie się szkoła jedna pójdzie do szkoły ale dla mniejszej nie może załatwić przedszkola (albo nie chce...:confused:)
elcia12-udanego wesela, ja też idę na weselisko w sobotę i może trochę potańcuję. Niestety nie z moim mężem bo on stanowczo nie tańczy Współczuję paznoki idź składaj reklamacje.

Sylwia mocno trzymamy kciuki, wszystko musi być dobrze:tak:
Niestety w tym popi... kraju tak jest, że nie ratuje się wczesnych ciąż, poznałam to w maju z autopsji :wściekła/y:

Wszystkiego naj naj dla Kubusia i Pabla :-)

Sylwia wierzę, że jest wszystko w porządku! trzymam mocno kciuki! Nie denerwuj się!

Joanna
bezbolesnej @ życzę
Paczkę z nestle kiedyś tam raz dostałm i jedną z hippa..też kiedyś tam :happy:

Grzechotka
Ty leniwcze! :-p

Elcia taka ładna dziewczynka a tak przeklina :no: naprawde życie jest za krótkie żeby się tak przejmowac paznokciem :tak:
Wesele i tak będzie udane. A wszystcy popiją i i tak nikt nie bedzie widział :rofl2:

Asiacur oby viburcol pomógł, żebyście mogli z Filipkiem odpocząć!

Kal.aga mam nadzieję, że jakoś się uspokoi w Waszym życiu...może jakies mieszkanko się znajdzie :tak::tak:
No i Twoja mama...ciężko ma, w sumie już 3 dzieci na głowie, czy Ona daj rady?

Kasia trzymam kciuki cały czas i za Ciebie :)))

Kogo tam pominęłam..krzyczeć !

Kurcze słyszałyście w wiadomościoch o rodzicach oddawanych do szpitali pod byle pretekstem, których spowrotem nie chcą dzieci zabrać. Jakieś bezduszne bezmózgowie się szerzy. Wychowa takie toto człowiek, wykształci, da zjeść, pewnie mieszkania tez po tych rodzicach mają i tak sie odwdzięczą POTWORY
I nagorsze podsumowanie słyszałam że najwiecej starszych ludzi porzucanych jest w święta i na wakacje - Boże niedawno tak o psach mówili :szok::baffled::baffled::crazy:

A ja muszę moje dziecię dziś pochwalić! Jest przekochany, przesłodki, przegrzeczny. Siedzi i coś sobie gada do zabawek, paluszki ogląda :-)
A bardzo się dziwię, bo mu dzisiaj dziąsełko rozerwało, ma taką fioletową dziurę :-( Mój dzielny bąbelek :happy:

a moja myszka ma goraczke 37,6 :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(buuuuuuuuuuuu
ciekawe czy to od zabków czy co????
Sylwia mocno kciuki trzymam mocno mocno ;-);-);-)

reklama
Do góry