Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie zaliczone za to ręczne pranie bo do tej pory nie możemy się doprosić o nową pralkę, albo zrobienie czegokolwiek z tą pralką Normalnie kręgosłup mi siada i ręce mnie bolą od tego wyżymania wszystkiego ;-)
Hehehehe, a u nas są pozytywy tego, że Oliś się wolniej rozwija;-) Jak na razie przyoszczędzimy troszeczkę na zabawkach takich, które dla Waszych maluchów już są odpowiednie ;-) Chodzik jak na razie stoi tez ukryty, bo niech mi się dziecko najpierw porządnie nauczy siadać i niech sam zacznie się garnąć do chodzenia. Pewnie jak bym go teraz do chodzika wsadziła to bezmyślnie by w nim wisiał i nie wiedziałby o co w tym wszystkim chodzi
Ja dzis kupilam perkusje dla malego, bo on lubi lapkami we wszystko klepac ( tylko paleczki zabralam, zeby oka sobie nie wykol) i okazalo sie ze w perkusje nie lubi klepac. :-( Co ja sie z nim mam...
Stefanka Marcel jeszcze przy tym nie chodzi ale zawsze z rana sadzam go kolo tego jeździka i spokojnie moge sie ubrac bo on się ładnie bawi, więc u nas ona się sprawdza
Właśnie położyłam Marcelka spac. Nie zjadł kolacji:-( Przy jedzeniu tak się rozryczał, że nie miałam sumienia wciskac mu dalej. Może gardło go boli:-( a mi głowa to normalnie mi już pęka:-(
Własnie Wiktrek zasnłą i ciekawe ile pośpi, bo dzić spał pół dnia, jak go K. wyciągnął na cąłodniowy spacer.
No tak ja radośnie przytaszczyłam chodzik do domu z nadzieją, że mnie odciąży troszeczkę, a tu moja dziecinka nie znosi chodzika mądrzejszy od mamusi :-)
U nas "garnuszek na klocuszek" się sprawdził, zwłaszcza w szuraniu pokrywką po panelach - dźwięk przeszywający na wskros - coś jak paznokieć po tablicy brrrrr
Najlepszą zabawką Wiktorka są aktywne klocki fischera: http://www.fisherprice.com.pl/index.php/klocki/aktywne-klocki-74121/
Magdalenka sugerujesz, że ja jestem niemądra osz Ty
Stefanka więc tak.........
Ten jak on tam ma, piotr powiedział że chce wychowac to dziecko tzn ewelinkę bo obiecał to jego matce ale nie tylko dlatego, też dlatego że chce i to bardzo, z każdym dniem bardziej i on poprosił martę, swoją żonę żeby ona mu pomogła i wtedy nie byłoby to jego dziecko tylko ich
hehe zupełnie jak baba..... na dziecko chce ją złapac