reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj cienko z wami mamuski...taka ciszaaaaaa...co teraz bedzie??
aaa wlasnie przypomnialo mi sie!! czy polecicie jakas zabawke?? bo jak pojde do sklepu to sama sie nie moge zdecydowac...czy powinnam kupic jakis takie cos na kolkach czy garnek ten fisher?? a moze cos innego??
aaa i dzis ogladalam "mamo to ja" i mowili ze chodzik zly!!!! no to ja juz nie wiemmm...
viki i grzechotka a ta wasza hustawka dobra?? bo moze bym ja kupila jakos w polandzie??

Ostatnia edycja:
reklama
mamy sposoby i na takie uparciuchy jak ty!!!!
a tak na serio to sylwia nie odbieraj osobiscie ja poprostu mowie co dzis slyszalam w tv i tyle :) osobiscie nie mam zdania na temat chodzikow hehe

Stefanko ależ ja nie odbieram tego osobiście:-)
Wiem tylko, że każda z mam ma swoje zdanie na ten temat i ja nie chciałabym wdawac się w dyskusje na temat czy one szkodzą czy nie:-)

O temat chodzików powraca i będzie co jakiś czas bo bardzo na czasie :tak:
Jedna mamuśka posiada inna nie chce i już. Zdania podzielone jak we wszystkim... ;-):-):-p

Ela co miałaś na obiad??? Ja dziś dusiłam żeberka dla D bo ja nie lubię a sama jadłam frytki. Ale obiad nie??? :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Stefanka jak idzie wybór prostownicy? :-)

Kasia nie kracz, nie kracz... :-D;-)

U nas dziś piękna pogoda, wię spacerek zaliczony... :tak::-)

Taki samochodzik z kolkami mamy i Oliwieras sie ladnie bawi i guziczki naciska, ale samochodzik w naszym przypadku jest cacy tylko wtedy, gdy mama jest obok. Jak mama sobie gdzies idzie, np do kuchni, to jest placz od razu, w stylu: uwolnijcie mnie z tego wiezienia!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry