• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLISIA
Pogoda ładna i dzisiaj przespaliśmy całą noc zobaczymy co dalej:tak::-)
MADZIA uśmieszek poprosimy:tak::-D
PAULA gratki dla JULEŃKI że taka grzeczna przynajmniej masz troszkę spokoju:tak:;-)
MIŁEGO DNIA!!!

reklama
STO LAT OLISKUUU ROSNIJ ZDROWO I BADZ DOBRY DLA MAMUSI!! TATUSIOWI MOZESZ TROCHE PODOKUCZAC!!
co ja mialam napisac...aa juz wiem!! Gajuters tez ostatnio budzi sie o 7 co wczesniej jej sie nie zdarzalo...nie wiem moze jakis zab jej rosnie bo pcha raczki do buzi. ale dzis niespodzianka bo wstala o 8.40czyli moze jej sie poprawi.
o ranyy jutro do pracyy. cale szczescie ze mam 10min drogi do szkoly i godzinna przerwe to wpadne sobie na sniadanko do domu ! jakos moze przezyje te 5 godzin heheh
viki !!!! jeszcz nie jesstem pewna ale chyba sie na ciebie obraze!!!

a ja właśnie dostałam puzle ale jestem zawiedziona
jednak mała cena marny produkt a ja myślałam że interes życia zrobiłam

te puzle które kupiłam w sklepie sa wyraźnie kolorowe i grube te które zamówiłam są raczej pastelowe i raz cieńsze od tych poprzednich no i śmierdzą guma strasznie chyba muszę je wywietrzyć no i pomimo że na opakowaniu jest taki sam rozmiar co tamtych są mniejsze i nie do końca pasuja nie daja się złożyc z poprzednimi:baffled::baffled::angry::angry::angry::angry:

ale zła jestem :wściekła/y:

Witam

Nie bylo mnie tu 5 dni !!!!! i nikt tego nie zauważyl, nikt sie martwił, nikogo juz nie interesuje :-(:-(:-(:-(:confused::confused::baffled::baffled::baffled:.

Buziaczki dla Olisia i spóżnione dla Zakiego. Sto latek panowie :tak:

Milego dnia:-)

Jutrzenka a moje listy miłosne nie doszły???????????:confused::-p
Co u Kubusia???
:-)

Grzechotka to jest własnie ryzyko kupowania przez internet....no szkoda:tak:

Kol.aga to dużo zdrówka Wam zyczymy:-):-)
Asia a jak Filipek w żłobku? A ceny to widzę, ze w Trójmieście takie same jak u Ciebie w Warszawie...

A my po spacerku, tak przyjemnie na dworze...szkoda mi było wracac ....no ale kupa była więc nie miałam wyjścia...A teraz mały bawi sie jak zwykle na podłodze....wszedzie pełno zabawek, ale to dosłownie wszedzie....no ale przynajmniej dziecko szczęśliwe...heheh....ide do niego bo mi go szkoda, tak sie bawi, bawi...;-)

Dotka nie doszły ;-);-);-):-(:-(, chyba ze moj maz przechwycił bo myslal ze to do niego :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D.

U Kubusia ok, od soboty zacząl raczkowac, super to wyglada, zapiernicza po calym pokoju :-D:-D, staje na nogi w lozeczku w ciagu sekundy. Nawet w nocy. :-D:-D:-D:-D.

Ostatnio tylko gorzej w nocy bo niby spi cala ale bywa ze kilka razy sie przebudza, zaczyna jakby jeczec ale wtedy daje mu smoka i spi. Nie wiem od czego to jest, czy mu goraco, czy zeby czy moze mu sie cos sni. Dzis w nocy tylko raz chcial smoka ale bywa ze kilka razy sie przebudzi. Czasem tylko steknie i zsypia. Jakos dziwne to ale moze to tez od zebow bo mu gorne jedynki chyba ida

Dziewczynki witam!!!:-)

Co do niespokojnego snu to podobno tak jest że dziecko jak zdobywa nowe umiejętności to przeżywa to w nocy i dlatego może się przebudzać, pojękiwać, wstawać jak nauczy się stać... Więc to może być powód dziwnego zachowania zwłaszcza że widzę większość grudniaków robi postępy w raczkowaniu, pełzaniu, staniu... :tak: czego serdecznie GRATULUJĘ!!! :-):-):-)

Julka jak się nauczyła stawać to przez sen mi w nocy potrafiła wstać w łóżeczku :szok::baffled::laugh2:

A dziś zaczeła się puszczać obiema rączkami podczas stania :szok::szok::szok: i po chwili utrzymania równowagi klap na pupę! :-D
I weszła dziś pierwszy raz sama na nasze łóżko :szok::szok::szok: jest w miarę niskie ale nie sądziłam że obcyka to tak szybko... :dry::baffled::happy:

Oliniu! Sto latek nasz forumowy łobuziaku. Mama mówi że ją terroryzujesz ale chyba koloryzuje, nie??? :-D:-D:-D;-);-);-):-p:-p:-p

a my juz po spacrku długim spacerku tak fajna pogoda az sie chce
gratki dla Kubunia i dla Julci -zdolniachy
ide robic obiadek -ciekawe co dis wymysle :crazy:moze nic hihihih:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Laseczki :-) Oliś serdecznie dziękuje za życzonka i wysyła Wam:
buziak.gif

Wy to chyba jakieś czarodziejki jesteście, życzyłyście Mu, żeby grzeczniejszy był i po prostu nie do wiary, ale moje dziecko właśnie śpi :szok:

Oj zazdroszczę Wam pogody u nas od jakiegoś czasu non stop pada, jeśli nawet na chwilę słonko wyjdzie to strach się gdziekolwiek ruszyć, bo zaraz pogoda się psuje. Wczoraj tak się do sklepu wybrałam bez parasolki (dobrze,że pokrowiec na wózek wzięłam), zanim do sklepu doszłam wyglądałam jak zmokła kura :crazy:

Co do nowych umiejętności to Oliś jeszcze nawet dobrze nie siedzi, nie staje, nie pełza, nie raczkuje, ale za to wali kupy jak stary, pierdzi jak stary, zalotnie się uśmiecha, namiętnie robi mostki i w taki sposób przemieszcza się na plecach i nawija całymi dniami ;-):-):-p

reklama
My tez juz po spacerku, dzis akurat ladnie bylo. A jutro pewnie przejde sie do przychodni zwazyc i zmierzyc niunka, bo jakis ciezkawy mi sie wydaje jak go nosze.
Jutrzenka- oczywiscie ze tesknilismy :tak::tak:
Elcia- chyba T nie bedzie zachwycony jak na obiad nic nie bedzie. Znowu beda ciche dni :baffled:. U mnie dzis lasagne.
Kal-aga- zyczymy zdrowka, trzymajcie sie cieplo. U mnie Oliwier mowil juz wczesniej baba lub mama, ale nie zwracal sie do konkretnej osoby, a przedwczoraj wlasnie raczki do mnie wyciagnal i powiedzial mamma :-)
DotaZ- ale kupa mam nadzieje u malego, co? Czy u Ciebie? :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry