• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefa ziomie! Ty to jak opowiadasz serial to normalnie nikt tak nie potrafi... :-D:-D:-D
Ja myślę że romansu nie będzie... :no::laugh2:

Madzia fajnie że chłopaki sobie radzą...

Kasia widzisz że dziewczyny się wyłamują... :-(:-(:-( W końcu spotkamy się tylko we dwie...

Ja wcinam chipsy... :-) chce ktoś??? cebulkowe :-D:-D:-D

Tak sobie myślę że muszę iść do gina po tabsy i powiem mu żeby mi coś wymyślił, bo chcę przytyć... :tak: ciekawe czy mi pomoże... :dry::sorry2:

reklama
ale dobre jastescie z opowiesciami hihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
scenariusze ze hoho
a ja sie pozarłam z T buuuuu wkurzył mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i cisza a myslałam ze bedzie stosunkowo udany wieczur buuuuuuu

A ja się pożegnam na dzisiaj:-( coś mnie gardło boli i kicham:-( uciekam bo jeszcze Was pozarażam:-p:rofl2:

Idę poprzytulac się do męża po baaaaaaardzo długim czasie;-)

Ale się obżarłam, a teraz na zakąskę jeszcze chipsy wsuwam ;-) Gruby zasnął w wózku i nie da się przenieść do łóżeczka. Co go dotykam, żeby na ręce wziąć to jest krzyk :wściekła/y: Pewnie on sobie taką wieczorną drzemkę zrobił i zaraz się zbudzi dlatego nie pozwala się wynieść ;-):-p
Paula ja liczę na to, że jednak dziewczyny się jeszcze zmobilizują ;-) Tak fajnie byłoby się spotkać w większym gronie, no ale jakby co to też damy radę ;-):-p Będzie więcej alkoholu dla nas i będziemy mogły za kukułki robić;-):-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Dobra kasuję historię, bo niedługo T. wraca ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry