reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hehehehehehe Stefanka no co Wy ustawkę robicie??
;-) A na co będziecie walczyć?? Na gołe klaty?? ;-)

Kuuuuuurcze jak mi się nie chce nic robić, idę czytać zajefajną książkę :-)

Kuuuuuurcze jak mi się nie chce nic robić, idę czytać zajefajną książkę :-)
Paula21
Grudzień '07
Ja idę oglądać serial...
A tak w ogóle to DOBRY WIECZÓR!!! :-):-):-)
Moje Juleńka jest przegrzeczna, przekochana, przyłazi się tulić, cmoka się z jęzorem, no bajka... Co dzień to mocniej ją kocham...

A tak w ogóle to DOBRY WIECZÓR!!! :-):-):-)
Moje Juleńka jest przegrzeczna, przekochana, przyłazi się tulić, cmoka się z jęzorem, no bajka... Co dzień to mocniej ją kocham...

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Łooo Matkoooooooooo

Co ta Ewa robi

Ona zdradza Romana

Co ta Ewa robi

sylwia.m
Ewa ten teges z Borysem
I on powiedział że ją kocha
A co w Barwach szczęścia?????

A co w Barwach szczęścia?????
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Witam Was moje Kochane,
No i po kolei :-) :
Viki, Gratulacje dla dzielnego drugoklasisty!
U Pabla to na pewno ząbki, u nas jak się pojawiły od razu Wiktor ładniej spał i grzeczniejszy, więc cierpliwości!
I ja tez tak samo myślę, że raczej nie chiałabym na noc zostawac z Wiktorem...a droga tam i z powrotem w ten sam dzień z Młodym to horror
:-( więc....
Weroniczka buziaki dla Kochanego Stasiulka, przywyknie, pozna kolegów i bedzie lepiej

i jak Twoje kudły??
Sylwia u nas rano jest to samo...od 5 Wiktor ani myśli spac u siebie, cHce do nas no i u nas bez marudzenia zasypia. Stęsknią się przez noc te maluszki za nami ;-)
Jak to Ewa zdradza romana???? nie może być! zaś zacznie chlać!
Anetka na pewno nie zapominają, tylko sa bardziej samodzielne
aaa i nie odpowiedziałaś na moje pytanie a propos egzaminu na PJ??!!
Kacha zabawowy ten Oliś...hmmm to chyba po mamusi

a duży chce być jak tatuś ;-)
Elcia może to jakiś mały kryzysik, przesilenie letnio-jesienne ;-) przejdzie

Joanna gratki dla Ksawka, guzy to normalka

Alex gratki dla Oliwerka

ach czekam i czekam na to mama od Wiktorka 
Grzechotka...mówisz w parku , na ławce...hmmm ale Ci dobrze było ;-)

Paula to mówisz jesteś szczęśliwa matką kochanej córusi :-);-)
Stefanka Ty już wiesz co na ból głowy ...więc nie marudź tylko do dzieła
Kal.aga - wracj do zdrowia...no i chyba lepeij na L4 pójść...co???

No a teraz o nas:
Ja kolejny dzień w pracy. No i przyznam że na prawde nie mam co narzekać. Dostaliśmy do działu nową koleżankę, która przejęła za mnie całą najgorszą robotę i mam super
Od przyszłego miesiąca dostaję nowe stanowisko pracy i będę rozwijać skrzydła :-)
Wiktorek świetnie spędza czas z tatusiem, wprawdzie tatuś jest lekko wykończony - ciekawe czemu
ale dotrzymuje kroku Maluszkowi 
Dzisiaj jak mnie WIktorek zobaczył to slicznie przyczłapał do mamusi na czworaczka :-) i strasznie sie ucieszył ze mnie widzi
Chłopaki byli dzis u lekarza, bo katar oraz bardziej meczący, dostał Wiktorek syropek i mam nadzieje ze szybko pomoze

Stasznie tesknie za Wiktorkiem i siedzeniem w domciu pomimo, ze w pracy nie jest mi źle :-
-( Ale przywykniemy 

no i na razie tyle ;-)
No i po kolei :-) :
Viki, Gratulacje dla dzielnego drugoklasisty!
U Pabla to na pewno ząbki, u nas jak się pojawiły od razu Wiktor ładniej spał i grzeczniejszy, więc cierpliwości!
I ja tez tak samo myślę, że raczej nie chiałabym na noc zostawac z Wiktorem...a droga tam i z powrotem w ten sam dzień z Młodym to horror

Weroniczka buziaki dla Kochanego Stasiulka, przywyknie, pozna kolegów i bedzie lepiej

i jak Twoje kudły??
Sylwia u nas rano jest to samo...od 5 Wiktor ani myśli spac u siebie, cHce do nas no i u nas bez marudzenia zasypia. Stęsknią się przez noc te maluszki za nami ;-)
Jak to Ewa zdradza romana???? nie może być! zaś zacznie chlać!

Anetka na pewno nie zapominają, tylko sa bardziej samodzielne

Kacha zabawowy ten Oliś...hmmm to chyba po mamusi

Elcia może to jakiś mały kryzysik, przesilenie letnio-jesienne ;-) przejdzie

Joanna gratki dla Ksawka, guzy to normalka

Alex gratki dla Oliwerka

Grzechotka...mówisz w parku , na ławce...hmmm ale Ci dobrze było ;-)

Paula to mówisz jesteś szczęśliwa matką kochanej córusi :-);-)
Stefanka Ty już wiesz co na ból głowy ...więc nie marudź tylko do dzieła

Kal.aga - wracj do zdrowia...no i chyba lepeij na L4 pójść...co???

No a teraz o nas:
Ja kolejny dzień w pracy. No i przyznam że na prawde nie mam co narzekać. Dostaliśmy do działu nową koleżankę, która przejęła za mnie całą najgorszą robotę i mam super

Wiktorek świetnie spędza czas z tatusiem, wprawdzie tatuś jest lekko wykończony - ciekawe czemu

Dzisiaj jak mnie WIktorek zobaczył to slicznie przyczłapał do mamusi na czworaczka :-) i strasznie sie ucieszył ze mnie widzi

Chłopaki byli dzis u lekarza, bo katar oraz bardziej meczący, dostał Wiktorek syropek i mam nadzieje ze szybko pomoze

Stasznie tesknie za Wiktorkiem i siedzeniem w domciu pomimo, ze w pracy nie jest mi źle :-

no i na razie tyle ;-)
alex3meyer
Matka gagatka
No musimy sie rzeczywiscie Stefka ustawic, inne baby sie ustawiaja, wiec czemu my nie mamy, nie? A jak WZ etka- ?Poczestowalabys, co? Slodkiego mi sie chce...
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
sylwia wiec tak: malwina wrocila do meza i on nie odpowiada na smsy tej magdy siostry tego chlopaka co pracuje w agencji reklamowej i cpa amfe zeby zrobic projekty bo kupil auto i obiecala tej swojej zonie wycieczke do kazimierza ( tez mi cos!!! bylam z milion razy heheh ). wiecej nie pamietam!!
alex wpadaj!! moze sie w exeter ustawimy?? czy wolisz inaczej??
alex wpadaj!! moze sie w exeter ustawimy?? czy wolisz inaczej??
reklama
sylwia.m
Mgdalenka fiu fiu ale żeś posta strzeliła

Fajnie, że Ci się w pracy układa, no i gartulacje dla dzielnego taty
nawet z synkiem do lekarza poszedł,
A swoją drogą to puszczalska z tej Ewy, tylko jakiś sie zakręci a ta już leci za nim
Stefa a czy Ty wiesz, że ta kochanka czyli ta siostra tego co cpa żeby zabrac zonę do kazimierza i co zbiera na samochód to siostra tej Malwiny

Fajnie, że Ci się w pracy układa, no i gartulacje dla dzielnego taty

A swoją drogą to puszczalska z tej Ewy, tylko jakiś sie zakręci a ta już leci za nim

Stefa a czy Ty wiesz, że ta kochanka czyli ta siostra tego co cpa żeby zabrac zonę do kazimierza i co zbiera na samochód to siostra tej Malwiny
Ostatnia edycja: