reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hehehehehehe Stefanka no co Wy ustawkę robicie??:szok:;-) A na co będziecie walczyć?? Na gołe klaty?? ;-):-p:-D:-D:-D
Kuuuuuurcze jak mi się nie chce nic robić, idę czytać zajefajną książkę :-)

Ja idę oglądać serial...
A tak w ogóle to DOBRY WIECZÓR!!! :-):-):-)

Moje Juleńka jest przegrzeczna, przekochana, przyłazi się tulić, cmoka się z jęzorem, no bajka... Co dzień to mocniej ją kocham... :laugh2::laugh2::laugh2:

Witam Was moje Kochane,

No i po kolei :-) :

Viki, Gratulacje dla dzielnego drugoklasisty!
U Pabla to na pewno ząbki, u nas jak się pojawiły od razu Wiktor ładniej spał i grzeczniejszy, więc cierpliwości!
I ja tez tak samo myślę, że raczej nie chiałabym na noc zostawac z Wiktorem...a droga tam i z powrotem w ten sam dzień z Młodym to horror :baffled::-( więc....

Weroniczka
buziaki dla Kochanego Stasiulka, przywyknie, pozna kolegów i bedzie lepiej :tak::tak:
i jak Twoje kudły??

Sylwia u nas rano jest to samo...od 5 Wiktor ani myśli spac u siebie, cHce do nas no i u nas bez marudzenia zasypia. Stęsknią się przez noc te maluszki za nami ;-)
Jak to Ewa zdradza romana???? nie może być! zaś zacznie chlać!:-D

Anetka na pewno nie zapominają, tylko sa bardziej samodzielne :tak: aaa i nie odpowiedziałaś na moje pytanie a propos egzaminu na PJ??!!

Kacha
zabawowy ten Oliś...hmmm to chyba po mamusi :tak::tak::tak::-D a duży chce być jak tatuś ;-)

Elcia może to jakiś mały kryzysik, przesilenie letnio-jesienne ;-) przejdzie :tak::tak::tak:

Joanna gratki dla Ksawka, guzy to normalka :tak::tak::tak:

Alex gratki dla Oliwerka :tak::tak::tak: ach czekam i czekam na to mama od Wiktorka :sorry2:

Grzechotka...mówisz w parku , na ławce...hmmm ale Ci dobrze było ;-):tak::tak:

Paula to mówisz jesteś szczęśliwa matką kochanej córusi :-);-)

Stefanka
Ty już wiesz co na ból głowy ...więc nie marudź tylko do dzieła :-D

Kal.aga
- wracj do zdrowia...no i chyba lepeij na L4 pójść...co???:confused::sorry2:

No a teraz o nas:
Ja kolejny dzień w pracy. No i przyznam że na prawde nie mam co narzekać. Dostaliśmy do działu nową koleżankę, która przejęła za mnie całą najgorszą robotę i mam super :tak::tak: Od przyszłego miesiąca dostaję nowe stanowisko pracy i będę rozwijać skrzydła :-)
Wiktorek świetnie spędza czas z tatusiem, wprawdzie tatuś jest lekko wykończony - ciekawe czemu :rofl2: ale dotrzymuje kroku Maluszkowi :-D
Dzisiaj jak mnie WIktorek zobaczył to slicznie przyczłapał do mamusi na czworaczka :-) i strasznie sie ucieszył ze mnie widzi :-D
Chłopaki byli dzis u lekarza, bo katar oraz bardziej meczący, dostał Wiktorek syropek i mam nadzieje ze szybko pomoze :tak::tak:

Stasznie tesknie za Wiktorkiem i siedzeniem w domciu pomimo, ze w pracy nie jest mi źle :-:)-( Ale przywykniemy :tak::tak::tak:

no i na razie tyle ;-)

sylwia wiec tak: malwina wrocila do meza i on nie odpowiada na smsy tej magdy siostry tego chlopaka co pracuje w agencji reklamowej i cpa amfe zeby zrobic projekty bo kupil auto i obiecala tej swojej zonie wycieczke do kazimierza ( tez mi cos!!! bylam z milion razy heheh ). wiecej nie pamietam!!
alex wpadaj!! moze sie w exeter ustawimy?? czy wolisz inaczej??

reklama
Mgdalenka fiu fiu ale żeś posta strzeliła:szok::szok:
Fajnie, że Ci się w pracy układa, no i gartulacje dla dzielnego taty:tak: nawet z synkiem do lekarza poszedł,

A swoją drogą to puszczalska z tej Ewy, tylko jakiś sie zakręci a ta już leci za nim:crazy:

Stefa a czy Ty wiesz, że ta kochanka czyli ta siostra tego co cpa żeby zabrac zonę do kazimierza i co zbiera na samochód to siostra tej Malwiny

Ostatnia edycja:
Do góry