reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetko ja wiem że to bardzo trudne dla trzylatka. Jestem przedszkolanką więc się nie martwię o niego ale jest mi smutno:-:)-( A co do cen to nie wiem bo ja nie płacę bo Staś chodzi tylko na 3,5 godziny bez wyżywienia:tak::tak: Może później jak dojdzie maleństwo będzie chodził również na obiad.

No nic dziewuszki. Zmykam szyć stroje chłopaczkom na ślub siostry. Pewnie wpadnę tu dopiero wieczorem bo później jadę do fryzjera:):) Nareszcie coś mi zrobi z tymi moimi kudłami okropnymi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki :-)
Weroniczka Staś w końcu się przyzwyczai, chociaż na pewno początki w przedszkolu są ciężkie :tak:

Czyżby wszystkie maluchy wzięły przykład ze swego Prezesa i dlatego taki wycisk mamusiom dają??;-) Ja już czasami po prostu przy Młodym wymiękam, tyle, że on skończył z wyciem, a chce się całymi dniami i nocami bawić. Szkoda tylko, że w nocy muszę mu lampkę zapalać, bo tak nie może w swoje zabawki trafić i jest wrzask;-) Odpalę lampkę, włączę muzyczkę i Oliś jest przeszczęśliwy ;-):-p

DZIEŃ DOBEREK!!!!
A ja dopiero dzisiaj bo coś się net nam psuje jest raz go nie ma:wściekła/y::angry:
Ale dziewczynki napisałyście dużo więc mam chwilkę i biorę się do czytania:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!

a moja mała tak sie rozwydzyła ze nie mam pojecia jak ja do posłuszenstwa nawrócic
ciagle płacze ale to taki wymuszony płacz z piskiem takim z usz wiedna wogóle sie nie słucha wogóle jakies 2 ,3 tyg temu powiedziałam ze nie wolno i spokojnie słuchała a teras nic zero reakcij tylko płacz
nie wiem czy to przez T bo ja rozpieszczał przez urlop :-:)-:)-:)-:)-(
sama tez sie nie zabawi i ciagle smoczka ciaga :-:)-:)-(
:no::no:mam siły
a o siedzeniu w krzesełku moge juz zapomniec :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: wrzask ze nie wiem co
wysiadam mam nadzieje ze jak wyrrzna sie zabki na górze to jej przejdzie
(5 na raz jej idzie )buuuuuuuuuuuuuuuu

:-):-):-)Hej, witam się tylko na chwilkę bo zaraz wychodze z pracy.
Ale miałam bardzo pracujący dzień:tak:. No i drugi dzień gorączki.:no: Ale zaraz będę w domciu.:tak::-)
ksia i paula - jak mnie odnalazłyście na "naszęj klasie":dry:?
elcia- cierpliwości ci życzę:tak:. Łukasz też jak coś idzie nie po jego myśli to podnosi raban na cały dom:angry::wściekła/y:
joanna-miłej lektury.
:angry:Mi księgowa dziś podrzuciła lekturę obowiązkową "ubezpieczenia i prawo pracy" ble:angry: A seriale wczoraj przespałam. Położyłam się razem z dzidziem o 20.
Smacznych obiadków życzę!

Hehehehe Aga nie było to zbyt skomplikowane ;-) Zagrody nie są duże, więc tak jak myślałam Agnieszek też nie jest tam dużo;-) A że wkleiłaś nam tutaj swoją fotkę i fotkę Łukaszka to wszystko już z górki poszło :-)

Gruby na trzy śruby zaczyna mnie przerażać z jedzeniem. Wcina jak wściekły... Jak mu teraz robię gęstą kaszkę to minimum 250ml zjada, a z reguły muszę jeszcze dorabiać. Obiadków też ok. 300ml, a deserków dwa duże słoiki po 200ml:szok:

A ja się pochwalę że Ksawek w końcu dzisiaj sam ruszył na czworakach i już sobie guza nabił małego myślałam że się wystraszył ale dalej pełzał:tak::-)
Ciepło u was też???
Obiadek ugotowany dzisiaj gołąbki bo K już mi nie dawał spokoju a tak mi się nie chciało:-p:-D
KASIU prezesik rośnie to i jeść musi ale super że mu apetyt dopisuje:tak::-)
A seriale to oglądam BARWY SZCZĘŚCIA a NA WSPÓLNEJ rano;-):-D

Oliwierek tez juz fajnie pelza, dumna kurcze jestem, bo do niedawna nie bylo mu to w glowie. I wczoraj powiedzial mama, a wlasciwie mamma, ale super!!!:laugh2::-D:-):-). Moze wreszcie zacznie gonic rowiesnikow, zeby tylko jeszcze wloski tak chcialy rosnac...:sorry2:
A my bylismy troche na spacerku i w miescie, bo wszystkie sloiczki mi wyszly dla dzidzi. I widze, ze wrocilam na czas, bo ida chmury i pewnie zaraz bedzie lalo.

hej

a my dziś na szczepionce byliśmy i u lekarza szczepionka pneumokoki juz ostatnia na szczęście ufff teraz dopiero w 13 miesiącu :-D
potem spacerek i wróciliśmy dopiero o 16 na obiadek dla Kuby
poszłam sobie dom parku Kuba spał w wózku a ja się na ławce ołożyłam kurcze ale mi błogo było słoneczko świeciło :-D

reklama
Do góry