• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hmm sylwiaaa coz moge powiedziec...moze i tak :)) ja w sumie nawet nie wiem jak ma na imie ta siostra tego co cpa żeby zabrac zonę do kazimierza i co zbiera na samochód i jest siostra tej Malwiny i ktora w sumie jest zona tego co pracuje w agencji reklamowej!!

reklama
A ja mając do wyboru seriale i "Opowieści z dreszczykiem" na Zone Reality oglądam te drugie ;-) Fajny program tylko, że później znowu się będę bać. Ja to jakaś głupia jestem, oglądam takie programy, bo się pohamować nie mogę a później się dygam :-)

kacha ty lubisz ten dreszczyk...
ogladajac m jak milosc to jakas mysla mnie nachodzi ze cos bedzie miedzy tym co jest chlopakiem tej co miala meza geja a ta co maze jej zginal w drodze powrotnej do domu z USA.
hmm jak myslicie dzieweczki???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry