reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
elcia ja specjalnie chce do siebie zniechecic wszystkich :)
a nie bede przeciez szla spac z kurami jak ludzie w Wilczetach :))
nawet moje male dzidzi jeszcze nie spi!!
sylwia to fajnie byloooo

Cześć Kobitki!

Ale mi łeb pęka... Buuuu...:-(:-(:-(
Stefanka, sylwia dobrze, że opowiadacie seriale, to nie muszę oglądać ;-);-)
U mnie sajgon. Nie mogę się ogarnąć po powrocie do pracy. Na nic nie mam czasu. Po przyjściu z pracy lecę z małym do żłobka na 2h. Filip chyba się zaaklimatyzował, choć myślę, że fochy będzie miał, co dziś trochę pokazał. Od przyszłego tygodnia będziemy go już zostawiać samego. Zacznę od 2h, a co dzień będę wydłużała jego pobyt. Zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że nie osiwieję do końca ze zmartwienia. Jak zostaje w domu z babcią to nawet nie myślę za bardzo, bo wiem, że mu się krzywda nie dzieje.Ale tam, to ja nie wiem co będzie się działo. Na pewno nie będzie źle, ale sporo dzieci i mało opiekunek to mówi samo za siebie... Ech... Urodzić się dzieckiem szejka jakiegoś i po problemie ;-);-)
Filip w nocy też szaleje. Przebudza się często z jęczeniem. Smoka dam, przekręci się na bok i zasypia ponownie. Ale scenariusz powtarza się kilkakrotnie dopóki nie wyląduje u nas w łóżku. Wstaje o 4.30 - tak było dziś. A ja o 6 wstaję do pracy. Więc miałam 1,5h wcześniejsze budzenie. Czuję się jak zombie... Kiedy ja się wyśpię???!!!
Poza tym mam wrażenie, że już bredzę, więc idę spać. A może popatrzę na You can dance :-):tak: Jak nie zasnę na siedząco. Miłej nocki, drogie Panie...

Sylwia żarty żartami ale mieliśmy w planach wyjazd na wyspy (Blackburn nie wiem jak to się pisze:baffled:) :tak: Ale zaszłam w ciąże i powiedziałam że nigdzie sie nie ruszam. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry