reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka, Twoje streszczenia filmow sa bezbledne!:-D Ja podgladam troche na wspolnej a tego Waszego drugiego serialu wcale (ale niewazne bo i tak nie wiem o co chodzi i kto jest kto:baffled::-D)
A tak na marginesie, to ja ostatnia spac chodze!!!:-D I jako len patentowany ostatnia wstaje;-)

Prezesie nad Prezesami wysciskalaby Cie ciotka w te "urodzinki" (no to chociaz wirtualnie tulam) No i caluski od Kayi!!!! (puscilam przy niej filmik z Oliskiem, jak sobie nawijal i Kaya tez zaczela sie do Niego odzywac - komicznie to wygladalo:-)

Znow sie malo odzywam, ale nie mam sily w domu siedziec, bo cholerne upaly...W zasadzie to na dworze tez nie mam sily siedziec - siedze u tesciowej na podworku i daje sie ciac komarom :szok::baffled:

A z ciekawostek to udalo nam sie przedszkole po znajomosci zalatwic na mniej wiecej za rok ( a normalnie to ze 2 lata na miejsce sie czeka)
Ale jestem zadowolona, bo przedszkole sprawdzone (bratanica meza chodzila pare lat temu). Mala grupka dzieci, (polprywatne bo jest dofinansoowanie) i polska opiekunka. Z dziecmi rozmawia po francusku, ale w razie czego mala sie bedzie mogla po polsku dogadac zwlaszcza na poczatku:)

Ale sie rozpisalam....;-) Ale ide sie wykapac i jakis filmik z R obejrzec...ostatnio wyjatkowo dobrze nam sie uklada (pewnie dlatego ze sie rocznica zbliza:-D:-D:-D)
Do jutra!!! Na pewno wpadne chociaz poczytac rano!:D

reklama
No to witamy kolejnego przedszkolaka w gronie grudniaczków i oczywiście Oliś bardzo dziękuje za życzonka :tak: Jest nimi tak podekscytowany, że właśnie w najlepsze się bawi;-):-p Litości, ja chcę spać ;-)

dzien dobry
wstawac spiochy do roboty :-D:-D:-D:-D:-D:-Dhihihiihi
MARCELKU KOCHANY -100 LATEK ZYCIA I ZDRÓWKA CMOK CMOK OD CIOTKI ELI I OLIWCI
Stefanko miłego dnia w pracy zycze !!!!
:-p:-p:-pi to by
było na tyle
nara

dzień dobry

sto lat dla Marcelka buziaczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

paula sylwia wychodziłyście już z tymi samochodami na spacer bo ja mam dzis zamiar ale nie wiem jak się sprawuje w terenie?????

MARCELKU STO LAT!!

no wlasnie co do samochodzików...jak sprawują się na spacerku i jak dzieci się w nich zachowują???tzn czy sa zainteresowane czy raczej nie... a jesli chodzi o domowe zabawy w autku to jestescie zadowolone???kurcze pytam bo wlasnie dzis chcemy Pawłowi kupic takiego cara ...dlatego pytam bo nie wiem czy to nie zbędny wydatek/

stefanka co do hustawki to poczatkowo pawła nie interesowała,,,bardziej chciał ją zjeść niż się hustac jednak od jakiegos czasu uwielbia na niej przebywac i czasem widac ze po kilku minutach najchetniej by sie na niej rozłozył hehehehe

miłego..
ja jade do banku:-)po kasiorke hihihi a pozniej moze na jakies zakupy:tak:

Witamy z rana!:-)
Pryzybela super z tym przedszkolem:tak:Piszesz, że u Was upały....kurcze współczuje...U nas zrobiło sie jesiennie i to mi odpowiada.
Asia czyli nie jest tak źle w żłobku....dzielny Twój Filipek:-) A z tym zmeczeniem, to szczerze Cie podziwiam jak dajesz rade prowadzic jeszcze lekcje:tak:

Wieczorne gaduły teraz pewnie śpią:-)
Stefa miłego pierwszego dnia-Pierwszaku;-):-D

A z tymi ulubionymi zabawkami to u nas najbardziej sprawdzaja sie grajace z fisher price, ksiązeczka rymowanka i cd grajacy uczący ten ze zwierzątkami- szczerze moge polecić, mały potrafi bawić się bardzo długo, włacza sobie piosenki, śmieje się....godne polecenia!:-)natomiast zyrafa i slimak stoją na pólce...nie wiem może Krzyś jest jeszcze na nie za mały...zobacze jak podrosnie...

A te Wasze pojazdy-samochody są z chicco,tak? fajnie wyglądają:-)

Marcelku najlepsze życzenia!!! buziaki:-):-):-)
pa:-)

Ostatnia edycja:
Witam

Sto latek dla Marcelka

Kurde chyba mnie dopadło jakies przesilenie bo nic mi sie nie chce, czytam co piszecie ale nie mam weny do pisania.

Moj biedny Kubus cierpi bo mu zabek gorny (jedynka) idzie i ma tak strasznie spuchniete i jakies takie dziwne dziaslo ze wczoraj nawet nie bardzo chcial pic z butelki. A przed snem dalalm mu paracetamol bo mial taki zal i chyba cierpial. I przespal spokojnie cala noc. Moj biedaczek kochany.

Co do spotkania u Kasi to jesli nic niespodziewanego sie nie wydarzy to ja tez bede. :tak::tak::tak::tak:

Co do zabawek to u nas garnuszek fishera super sprawa (Dotka moj tez szura pokrywka po podlodze i nawala klockami w panele, nawet z dywanu specjalnie schodzi bo w dywan nie puka), pingwinek tez, poza tym maly lubi sie bawic jak ma duzo zabawek rzuconych na dywanik to bawi sie wszystkim co ma nawet przykrywkami.

Milego dnia dla wszystkich :-) i powodzenia dla wszystkich zapracowanych mamusiek :-D:-D

Ostatnia edycja:
viki w domu to kuba nie siedzi w tym samochodzie bawi sie jedynie tą częścią grającą
ale ten samochód jest od 9 miesiąca a koleżanka moja mówiła ( a ma taki sam) że jej alicja dopiero tak jak rok miała zaczęła wykorzystywać w pełni ten samochodzik teraz ma 3 lata i dalej na nim jeżdzi teraz sama tak więc jest to zabawka która rośnie z dzieckjiem i na pewno sie przyda

a huśtawka u nas stoi czasem kuba skie w niej buja ale jak siedzi sam i nikt go nie buja to sie wkurza więc trzeba go bujać cały czas

zabawki maswoje ulubione ten domek z fishera ale i tak najfajniejsze sa kabelki wszelakie telefony piloty

reklama
Hej Hej:-):-):-):-)

Dziękówka za życzonka:-D:laugh2::-D:laugh2:

Co do samochodziku to narazie jeszcze nie jest aż tak często używany, bo Marcel nie zajarzył jeszcze jak sie go używa:-) Na spacer wyszliśmy tylko raz ale to dlatego, ze tutaj ciągle mokro jest:wściekła/y::wściekła/y:
Na pewno to sie nie nadaje na długie wyprawy:no: ale tak na chwilę to jak najbardziej, Marcel siedział dumny i rozglądał sie dookoła:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry