pryzybela
Mama Kayi i Maxia
Stefanka, Twoje streszczenia filmow sa bezbledne!
Ja podgladam troche na wspolnej a tego Waszego drugiego serialu wcale (ale niewazne bo i tak nie wiem o co chodzi i kto jest kto
)
A tak na marginesie, to ja ostatnia spac chodze!!!
I jako len patentowany ostatnia wstaje;-)
Prezesie nad Prezesami wysciskalaby Cie ciotka w te "urodzinki" (no to chociaz wirtualnie tulam) No i caluski od Kayi!!!! (puscilam przy niej filmik z Oliskiem, jak sobie nawijal i Kaya tez zaczela sie do Niego odzywac - komicznie to wygladalo:-)
Znow sie malo odzywam, ale nie mam sily w domu siedziec, bo cholerne upaly...W zasadzie to na dworze tez nie mam sily siedziec - siedze u tesciowej na podworku i daje sie ciac komarom

A z ciekawostek to udalo nam sie przedszkole po znajomosci zalatwic na mniej wiecej za rok ( a normalnie to ze 2 lata na miejsce sie czeka)
Ale jestem zadowolona, bo przedszkole sprawdzone (bratanica meza chodzila pare lat temu). Mala grupka dzieci, (polprywatne bo jest dofinansoowanie) i polska opiekunka. Z dziecmi rozmawia po francusku, ale w razie czego mala sie bedzie mogla po polsku dogadac zwlaszcza na poczatku
Ale sie rozpisalam....;-) Ale ide sie wykapac i jakis filmik z R obejrzec...ostatnio wyjatkowo dobrze nam sie uklada (pewnie dlatego ze sie rocznica zbliza

)
Do jutra!!! Na pewno wpadne chociaz poczytac rano!
Ja podgladam troche na wspolnej a tego Waszego drugiego serialu wcale (ale niewazne bo i tak nie wiem o co chodzi i kto jest kto
)A tak na marginesie, to ja ostatnia spac chodze!!!
I jako len patentowany ostatnia wstaje;-)Prezesie nad Prezesami wysciskalaby Cie ciotka w te "urodzinki" (no to chociaz wirtualnie tulam) No i caluski od Kayi!!!! (puscilam przy niej filmik z Oliskiem, jak sobie nawijal i Kaya tez zaczela sie do Niego odzywac - komicznie to wygladalo:-)
Znow sie malo odzywam, ale nie mam sily w domu siedziec, bo cholerne upaly...W zasadzie to na dworze tez nie mam sily siedziec - siedze u tesciowej na podworku i daje sie ciac komarom

A z ciekawostek to udalo nam sie przedszkole po znajomosci zalatwic na mniej wiecej za rok ( a normalnie to ze 2 lata na miejsce sie czeka)
Ale jestem zadowolona, bo przedszkole sprawdzone (bratanica meza chodzila pare lat temu). Mala grupka dzieci, (polprywatne bo jest dofinansoowanie) i polska opiekunka. Z dziecmi rozmawia po francusku, ale w razie czego mala sie bedzie mogla po polsku dogadac zwlaszcza na poczatku
Ale sie rozpisalam....;-) Ale ide sie wykapac i jakis filmik z R obejrzec...ostatnio wyjatkowo dobrze nam sie uklada (pewnie dlatego ze sie rocznica zbliza

)Do jutra!!! Na pewno wpadne chociaz poczytac rano!
Jest nimi tak podekscytowany, że właśnie w najlepsze się bawi;-)
Litości, ja chcę spać ;-)

ale tak na chwilę to jak najbardziej, Marcel siedział dumny i rozglądał sie dookoła